Cumhur İttifakından Cumartesi Günü Büyük Yürüyüş

Ramazan dolayısıyla vatandaşları rahatsız etmemek ve trafik yoğunluğu oluşturmamak amacıyla seçim konvoyu yapmama kararı alan Cumhur İttifakı, bunun yerine Bartın Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakının adayı Hüseyin Fahri Fırıncoğlu önderliğinde 'Birliğin Gücüyle Omuz Omuza Büyük Bartın' sloganıyla yürüyüş yapacak. Kemer Meydanında toplanılacak olan Büyük Yürüyüş Cumartesi Günü saat 16.00'da başlayacak.

Cumhur İttifakından Cumartesi Günü Büyük Yürüyüş

Ramazan dolayısıyla vatandaşları rahatsız etmemek ve trafik yoğunluğu oluşturmamak amacıyla seçim konvoyu yapmama kararı alan Cumhur İttifakı, bunun yerine Bartın Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakının adayı Hüseyin Fahri Fırıncoğlu önderliğinde “Birliğin Gücüyle Omuz Omuza Büyük Bartın” sloganıyla yürüyüş yapacak. Kemer Meydanında toplanılacak olan Büyük Yürüyüş Cumartesi Günü saat 16.00’da başlayacak. Öte yandan Başkan Fırıncoğlu seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Projelerini anlatan Fırıncıoğlu, 31 Mart’ta göreve geldikleri takdirde Bartın Belediyesi Bilim ve Teknoloji Merkeziyle Aladağı’na seyir terası ve piknik alanı inşa edeceklerini söyledi.

“Bartın Belediyesi Bilim ve Teknoloji Merkezi yapacağız”

Bartın’ın bilim ve teknoloji alanındaki potansiyelini keşfetmek ve öğrencilerin merakını, keşif duygusunu ve yaratıcılığını desteklemek amacıyla “Bartın Belediyesi Bilim ve Teknoloji Merkezi” projesinin hayata geçirileceğini belirten Hüseyin Fahri Fırıncoğlu Fırıncıoğlu, şu ifadeleri kullandı: “Halkımızın 31 Mart’ta teveccüh göstermesi halinde heyecan verici bir projeye imza atacağız. Bartın Belediyesi Bilim ve Teknoloji Merkezi'ni kuracağız. Bu merkezde uzay bilimi ve bu alanda kullanılacak deney alanlarına yer verilecek. Özellikle öğrencilerin ilgisini çekecek olan bu çalışma, geleceğin bilim insanlarını ve teknoloji liderlerini yetiştirmek için önemli bir adım olacak. Uzay bilimi meraklılarını ve geleceğin bilim insanlarını ağırlayacak olan merkezimizde, uzayın gizemlerini keşfetmek için özel tasarlanmış deney alanları bulunacak.

“Dünya Uygulamalarını Deneyimleme Fırsatı Bulacaklar”

Öğrenciler, uzayın derinliklerine yolculuk yaparken, temel bilim ve teknoloji konularını eğlenceli ve interaktif bir şekilde öğrenecekler. Uzmanlar tarafından verilecek eğitimler ve seminerlerle, öğrencilerin ve ziyaretçilerin bilgi düzeyini artıracak ve ilgi alanlarını genişletecek etkinlikler düzenlenecek. Uzay bilimi, robotik, programlama ve diğer ileri teknoloji konularında uzmanlar tarafından sunulacak eğitimlerle, katılımcılar geleceğin teknoloji alanındaki trendlerini öğrenme fırsatı bulacaklar. Merkezimizde, interaktif simülasyonlar, laboratuvar çalışmaları ve deney setleri sayesinde öğrenciler, bilim ve teknolojiye dair gerçek dünya uygulamalarını deneyimleme fırsatı bulacaklar.

“Büyük Bir Heyecanla Yola Çıkıyoruz”

Ellerini kirletmekten çekinmeyen genç bilim insanları, kendi deneylerini yaparak öğrenme süreçlerine katkı sağlayacaklar. Bartın Belediyesi Bilim ve Teknoloji Merkezi, şehrimizin bilim ve teknoloji alanındaki potansiyelini artırmak ve öğrencilerimizin bilimsel merakını ve keşif duygusunu desteklemek için bir merkez olacak. Geleceğin teknoloji liderleri ve bilim insanları yetiştirmek amacıyla büyük bir heyecanla yola çıkıyoruz. İnşallah 31 Mart’ta kazanan Bartın olacak. Vatandaşlarımızın teveccühü ile göreve geldiğimizde bir bir açıkladığımız bu vizyon projeleri birliğin gücüyle hayata geçireceğiz.”

Aladağı’na seyir terası ve piknik alanı

yeni dönem projeleri arasında yer alan “Mustafa Kemal Atatürk 100. Yıl Seyir Terası ve Piknik Alanı” projesi ile ilgili detaylı bilgi veren  Fırıncıoğlu, açıkladığı 35 projenin birliğin gücüyle hayata geçirileceğini belirtti. Fırıncıoğlu, şunları söyledi:

“Bartın Belediyesi olarak şehrimizin doğal güzelliklerini daha da erişilebilir kılmak ve siz değerli halkımıza yeni dinlenme ve keyif alanları sunmak için çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz. Bu kapsamda, Bartın'ın en güzel manzaralarından birine sahip olan Aladağ Mahallesi Kanlıtürbe Mevkii'nde, muhteşem bir seyir terası ve piknik alanı inşa edeceğiz. Bartın'ın doğal güzelliklerini kuşbakışı izleme imkanı sunacak olan seyir terası, ziyaretçilere unutulmaz manzaralar sunacak.

“Vatandaşlarımızın Keyif Dolu Vakit Geçirmelerine Olanak Tanıyacak”

Vatandaşlarımızın bir araya gelip doğanın tadını çıkarabilecekleri geniş piknik alanları, dinlenme ve keyif dolu vakit geçirmelerine olanak tanıyacak. Vatandaşlarımız, piknik masaları ve şemsiyelerle donatılmış bu alanlarda doğanın tadını çıkaracak. Seyir terası ve piknik alanına kolay ulaşım sağlamak için gerekli düzenlemeler yapılacak. Ayrıca, tuvalet ve çöp konteynerleri gibi temel ihtiyaçları karşılayacak altyapı da oluşturulacak. İnşallah bu projeyi halkımızın 31 Mart’ta teveccüh göstermesi halinde hayata geçireceğiz. Bunu birliğin gücüyle başaracağız.”

“Yeni dönemde vizyon projeleri hayata geçireceğiz”

Bartın Belediye personeliyle mesai öncesi bir araya gelen Fırıncoğlu, gerçekleştirilen çalışmalarda personelin emek ve katkılarına vurgulayarak yeni dönemde de vizyon projelerin birliğin gücüyle hayata geçirileceğini söyledi.  Fırıncıoğlu; “Tüm başarılara hep birlikte imza attığımız yol arkadaşlarımla/personelimizle bir araya geldik. 11 aylık görev sürem boyunca Bartın’da hizmet kalitesindeki başarıda tüm Belediye personelimizin özveri ve gayreti var. Ben bunun için her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Şimdi ise aynı inanç ve kararlılıkla, yine çok fazla çalışarak ve azim göstererek Bartın’ımızı el birliğiyle ileriye taşımanın vakti… İnşallah 31 Mart’ta personelimizin ve vatandaşlarımızın teveccühü ile göreve geldiğimizde “Gerçek Belediyecilik” ve “Üretken Belediyecilik” ile açıkladığımız vizyon projelerimizi birliğin gücüyle hayata geçireceğiz. Açıkladığımız projeleri geçmişte olduğu gibi bu yola beraber çıktığım personelimizle başaracağız. Biz birlikte Bartın’ız ve hep birlikte güçlüyüz” ifadelerini kullandı.

 

Cumhur İttifakından Cumartesi Günü Büyük Yürüyüş
Cumhur İttifakından Cumartesi Günü Büyük Yürüyüş
Cumhur İttifakından Cumartesi Günü Büyük Yürüyüş
Cumhur İttifakından Cumartesi Günü Büyük Yürüyüş
Cumhur İttifakından Cumartesi Günü Büyük Yürüyüş
Cumhur İttifakından Cumartesi Günü Büyük Yürüyüş
Cumhur İttifakından Cumartesi Günü Büyük Yürüyüş