Çini sergisi sanatseverle buluştu

Bir Demet Sanat Atölyesi, Cumhuriyetimizin 100. Yılı dolayısıyla çini eserlerinden oluşturduğu sergiyle sanatseverle buluştu. 4 Kasım'a kadar açık olacak sergide Ressam Ayfer Gündüzhev'in tabloları da yer alıyor. Tabloların satışından elde edilecek gelir ise Mehmetçik Vakfına bağışlanacak.

Çini sergisi sanatseverle buluştu

Bir Demet Sanat Atölyesi, Cumhuriyetimizin 100. Yılı dolayısıyla çini eserlerinden oluşturduğu sergiyle sanatseverle buluştu. Ressam Ayfer Gündüzhev’in tabloları da yer aldığı sergi 4 Kasım’a kadar açık olacak. Sergiyle ilgili Bir Demet Sanat Atölyesi şu açıklamayı yaptı:

Bartın’da çini atölyemizin sergisinde Bir Demet Sanat Atölyesi olarak sizlerle birlikte olduk. Cumhuriyetimizin 100. Yılında bu anlamlı günde Bartın’ımızın güzide ahşap evlerinden derleyerek çalışmalarımızı resim, çini ve seramik olarak tüm sanat severlerimize sunuyoruz. Bir Demet Sanat Atölyesi olarak çalışmalarımıza devam ediyoruz. Çini ve seramik workshoplarımızla 2 saatlik programlarla haftanın belirli günlerinde sizlerle birlikteyiz.

“Gelir Mehmetçik Vakfına bağışlanacak”

Ürün eserlerinde Buket Balta, Ayfer Gündüzhev ve Firdevs Şimşek olarak çalışıyoruz. Sergi salonumuzda ahşabın tarihi dokusuyla ürettiğimiz eserleri, bir bütünlük sağlayarak sergiliyoruz. Siz sanat severlere en güzel şekilde sunduğumuz sanat sergimizi 4 Kasım Cumartesi Gününe kadar gösterimde tutacağız. Bir Demet Sanat Atölyesinde Ressam Ayfer Gündüzhev’in tablo eserlerinin satışından elde edilecek gelir Mehmetçik Vakfına bağışlanacaktır.”