CHP Bartın örgütünden Meclis ziyaretleri

CHP Bartın Milletvekili ve Anayasa Komisyonu Üyesi Aysu Bankoğlu Cumhuriyet Halk Partisi Bartın teşkilatı tarafından TBMM'ye yapılan ziyaretle ilgili açıklamalarda bulundu. Bankoğlu, 'CHP Bartın ailesi olarak iktidar yolunda hep birlikte ilerliyoruz. Güzel günler göreceğiz' dedi.

CHP Bartın örgütünden Meclis ziyaretleri

CHP Bartın Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Anayasa Komisyonu Üyesi Av. Aysu Bankoğlu, bu hafta içerisinde, Cumhuriyet Halk Partisi Bartın teşkilatı tarafından TBMM'ye yapılan ziyaretle ilgili açıklamalarda bulundu. Bankoğlu, bahse konu ziyaretin oldukça kalabalık bir ekip tarafından gerçekleştirildiğini vurgulayarak şunları söyledi: "İl Başkanımız Selim Karakaş, Amasra Belediye Başkanımız Recai Çakır, Merkez İlçe Başkanımız Nazif Çomak, Amasra İlçe Başkanımız Seyhan Bilgin, Kurucaşile İlçe Başkanımız Hüseyin Sevim, Ulus İlçe Başkanımız Yaşar Yıldırım, ilçe başkanlıklarımızın yönetim kurulu üyeleri ve Cumhuriyet Halk Partisi Bartın teşkilatımıza mensup üyelerimizle birlikte Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde bir araya geldik.

 

Öncelikle, Partimizin, Haftalık Olağan TBMM Grup Toplantısı'na hep birlikte katılarak Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun gündeme dair değerlendirmelerini dinledik. Grup Toplantısı'nın akabinde, Grup Başkanvekillerimizden Sayın Özgür Özel ile de teşkilatımız olarak bir araya gelme ve sohbet etme fırsatımız oldu. Hep birlikte Türkiye Büyük Millet Meclisi kampüsü de gezildi."

 

Bu anlamda, oldukça verimli bir ziyaret gerçekleştiğine de vurgu yapan Bankoğlu, aynı zamanda, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu Meclis'teki makamında da ekip olarak ziyaret ettiklerinin altını çizdi ve şu beyanlarda bulundu: "Ülkemizin nabzını, Cumhuriyetimizin kalbi olan TBMM'de tutma fırsatını bulduğumuz bu günde, Sayın Genel Başkanımızın makamında bizleri ağırlaması da son derece mutluluk vericiydi. İl Başkanımız Selim Karakaş ve Amasra Belediye Başkanı Recai Çakır tarafından Genel Başkanımıza, Atatürk portresi ve Amasra'yı resmeden tablo takdim edildi. Son derece pozitif bir havada geçen bu görüşmede, bizleri ziyarete gelen teşkilatımız ve üyelerimiz, Genel Başkanımız ile de tanıştılar." Ayrıca, CHP Bartın Milletvekili Av. Aysu Bankoğlu, CHP Bartın İl Başkanlığı'nın yeni binasının satın alınması sürecinde desteklerini esirgemeyen Sayın Genel Başkan'a teşekkürlerini de iletti.

 

Bankoğlu, CHP Bartın ailesi olarak kararlılıkla yürüdükleri iktidar yolunda, hemşerilerinden aldıkları güçle tam gaz ilerlediklerine işaret ederek şunları söyledi: "Öncelikle hemşehrilerimizin, ardından da halkımızın gerçek sorunlarına eğilen gerçek bir halkçı parti olarak amacımız açık: Halkımızın huzur ve refah içerisinde, barış içerisinde yaşamasını sağlayacak koşulları oluşturmak. Özellikle iktidar partisi ve mensupları tarafından toplumun alabildiğine kutuplaştırılması tercih edilse de bizler, çözüm odaklı anlayışımızla ilerlemeye ve yolumuzdan şaşmamaya kararlıyız. Bartın teşkilatımıza ilişkin seçimlerimizi de yakın zamanda gerçekleştirmemizden sonra, iktidar yürüyüşümüze ivme kazandırmış durumdayız.

 

İktidar, Suriye başta olmak üzere dış politikada hatalı adımlar atmaya ve zaman zaman bizim tezlerimize gelmek zorunda kalmaya devam etmektedir. Öte yandan, iç meselelerimiz anlamında da kolay olmayan süreçlerden geçtiğimiz, hepinizin malumu. Parti olarak defalarca dile getirsek de bir kez daha altını çizmek isterim: Akıl ve mantığı devreye alıp liyakat ilkesini devletin her kademesinde esas kıldığınızda, Türkiye'nin mevcut gücü, potansiyeli ve insan kaynakları birikimiyle çözemeyeceği, üstesinden gelemeyeceği hiçbir problem yoktur.

 

Cumhuriyet Halk Partisi kadroları olarak bizler, önce Bartın'da, sonra da tüm Türkiye'de, yerleştirdiğimiz sevgi ve anlayış dilinin başarıya ulaşması noktasında, gayretle mücadele ediyoruz. Ortaya koyduğumuz çaba ve hemşehrilerimizin, yurttaşlarımızın desteğiyle umut dolu, güzel günler yakındır."