Çetin'den Akdeniz'e ziyaret

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Metin Çetin, Bartın Madeni Eşya ve Sanatkarlar Odası (MESO) Başkanı Yılmaz Akdeniz'e nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette Başkan Akdeniz, Genel Sekreter Çetin'e el emeği göz nuru tablo hediye etti. Akdeniz, ayrıca İşletme Belirleme Komisyonu ve Eğitim Denetleme Komisyonu Toplantısı kapsamında Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Danışman Başkanlığında zoom üzerinde yapılan online toplantıya katıldı.

Çetin'den Akdeniz'e ziyaret

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Metin Çetin, Bartın Madeni Eşya ve Sanatkarlar Odası (MESO) Başkanı Yılmaz Akdeniz’e nezaket ziyaretinde bulundu. Sohbet havasında geçen ziyaretle ilgili Başkan Akdeniz, “Bartın İl Özel İdare Genel Sekreter Vekili Kadim Dostum Değerli Bürokrat Metin Çetin odamızı ziyarette bulundu. Ziyarette İl Özel İdaremizin projeleri ile ilgili istişarelerde bulunduk. Bu güzel günün anısına kendisine el emeğiyle hazırlanmış tablo hediye ettik. Bize her zaman her konuda yardımcı olan Sayın Metin Çetin’e şahsım ve üyelerim adına çok teşekkür ediyor, yapmış olduğu güzel çalışmalarında kolaylıklar ve başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Toplantıya katıldı

Akdeniz, ayrıca İşletme Belirleme Komisyonu ve Eğitim Denetleme Komisyonu Toplantısı kapsamında Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Danışman Başkanlığında zoom üzerinde yapılan online toplantıya katıldı. Akdeniz toplantıyla ilgili “İşletme Belirleme Komisyonu ve Eğitim Denetleme Komisyonu Toplantısı kapsamında Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Danışman Başkanlığında zoom üzerinde yapılan online toplantıya oda olarak katılım sağladım. Toplantıda odamızın Endüstri Meslek Lisesi’ne Gaz Geri Kazanım Cihazı hediye ettiğimizi; BAKKA projesi kapsamında yine Endüstri Meslek Lisesine 2 adet bilgisayar laboratuarı kazandırdığımızı; Fuat Sezgin M.T.A.L Elektrik Tesisat Bölümüne uygulamalı eğitimlerine katkı amaçlı elektrik malzemeleri verdiğimizi; ve yine Çıraklık Eğitim Merkezinde kaynak makineleri ile uygulamalı kaynak eğitimi ve otomotiv arıza test cihazı tanıtımı ile ilgili eğitim semineri düzenlediğimizi; çıraklık okulundaki değerli öğrencilerimizin yeni gelişmeleri öğrenmeleri yeni teknolojileri yerinde görmek adına fuarlara getirdiğimizi ve yine önümüzdeki süreçte Bartın Madeni Eşya Sanatkarları Odası olarak mesleki eğitime cihaz ve ekipman desteğimizin devam edeceğini ayrıca öğrencilerimizi fuarlara getirebileceğimi ifade ettim. Ayrıca Çıraklık Eğitim Merkezindeki öğrencilerin staj yaptıkları dönemlerdeki günlerinin primden sayılmasını istediğimiz hakkındaki görüşmelerimizi ilettim. Bu verimli geçen toplantı için başta Milli Eğitim Şube müdürü Mustafa Danışman’a Mesleki Eğitiminin değerli öğretmenlerine, esnafımıza ve çıraklarımıza şahsım ve üyelerim adına teşekkürlerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.