Çaycumaspor bombayı patlattı

Seka Sosyal Tesislerinde bir araya gelen Çaycumaspor Kulübü yönetim kurulu, ilk olarak 2022-2023 futbol sezonu öncesinde takımla çalışacak olan Teknik Direktör Cüneyt Karakuş ile imzayı atarak sezona girişini başlattı.

Çaycumaspor bombayı patlattı

Yeni sezon öncesi Çaycumaspor kariyerli teknik adamı takımın başına getirerek rakiplerine göz dağı verdi. Çaycumaspor’da 21 Ağustos 2022 Pazar günü gerçekleştirilen Olağanüstü Kongre’de başkan seçilen Bartınlı iş insanı Enes Eser transferde ilk önce teknik ekip sorununu çözdü. Çaycumaspor’a sahip çıkarak Zonguldak spor kamuoyunun bir anda tüm dikkatleri üzerine çeken Bartınlı iş insanı Enes Eser, isim yapmış kariyerli bir teknik adamı takımın başına getirdi. Zonguldak Süper Amatör Lig takımlarından Çaycumaspor, 21 Ağustos 2022 Pazar günü Olağanüstü Kongre de Bartınlı Elff finans şirketinin sahibi Enes Eser çıktı tek liste ile girdiği seçimde kulübün yeni başkanı seçildi. Çaycumaspor Kulüp Başkanı E nes Eser, yeni yönetim kurulu ile ilk toplantısını gerçekleştirdi.  Çaycuma Seka Sosyal Tesislerde gerçekleştirilen toplantıya Çaycuma Spor Kulübü Başkanı Enes Eser ve yeni yönetimi katıldı. Gerçekleştirilen toplantıya ayrıca Çaycuma Veteranlar takımı ve Çaycuma Spor taraftarı da destek olmak için katılım sağladı.

Cüneyt Karakuş camiaya heyecan yarattı

Seka Sosyal Tesislerinde bir araya gelen Çaycumaspor kulüp Başkanı Enes Eser ve yönetim kurulu yaptığı basın açıklamasıyla kariyerli teknik adam Cüneyt Karakuş’la sözleşme imzalayarak bombayı patlattı.2022-2023 futbol sezonu öncesi yeni yönetim kurulunu oluşturarak görev dağılımı gerçekleştiren Çaycuma Spor, teknik direktörünü ve takımla ilgili planlarını basın açıklamasıyla aktardı. Toplantıda açılış konuşmasını gerçekleştiren Çaycumaspor’un çiçeği burnundaki yeni başkanı Enes Eser, liglerin başlamasına kısa bir süre kaldığını belirterek transfer çalışmalarına hızlı bir şekilde başlayacaklarını ifade etti. Kongrenin yeni yapıldığını belirten Eser, kısa süre içerisinde kadroyu şekillendireceklerini söyledi. Takımın başına kariyerli teknik adam Cüneyt Karakuş’u getirdiklerini belirten Çaycumaspor kulüp başkanı Enes Eser; “ Bu sezon beklenti yüksek ve biz bunun farkındayız. Ligin sonunda inşallah şampiyon oluruz. Bu sezon için teknik kadro en önemli işti. Gelecekte profesyonel lige çıkması için en önemli şey yönetim sonra teknik heyetti. Biz bunun çalışmasını çok önceden hazırlamıştık. Bu şehre uzun soluklu olarak birlikte olmayı hedeflediğimiz birilerinin belki şehre bile gelmez dediği, kariyeri başarılarla dolu Cüneyt Karakuş’u teknik direktör olarak aramızda. Hocamızla beraberinde yardımcı antrenör olarak Suat Kerçin kardeşimizde yer aldı. Tabi ki kaleci antrenörü olarak Caner Kır ve altyapı antrenörü olarak ta Doğukan Kasapoğlu ile çalışmaya devam ediyoruz. 1998 yılında Bartın’da şampiyonluk yolunda çok büyük emekleri geçen ve aslen Çaycumalı olan İbrahim ve İsmail Ekmekçi’de Çaycumaspor için bizlerle olacak” dedi.

Eser: “Çok iyi transferler yapacağız”

Bundan sonraki hedeflerini sıralayan Başkan Enes; “ Teknik heyetimizin çalışmaları doğrultusunda camiamıza yakışır, şehrimize yakışır, karakteri düzgün, spor ahlakı düzgün bu takımı başarıya götürecek çok güzel transferlerle inşallah bundan sonra karşınızda olacağız. Çaycuma halkımıza taraftarımıza , şehrimize, hayırlı, uğurlu olsun.” dedi.

“Yolun sonu şampiyonluk olsun”

Çaycumaspor’un nasıl başarılı olacağını aheste aheste adım adım şampiyonluğa başarıya Profesyonel lige nasıl gideceğini göstermek için buraya geldik. Hedeflerimiz doğrultusunda da çalışmalarımız bu yönde devam ediyor. Birlikteliğimiz, beraberliğimiz son derece iyi. Yönetimimizde bayan arkadaşlarımız da var. Bayan arkadaşlarımızda meziyetli ve çok yetenekli. İnşallah yolun sonu şampiyonluk olun.

“Çaycumaspor’u hak ettiği yere getireceğiz”

Çaycumaspor’da kariyerli teknik adam Cüneyt Karakuş dönemi başladı. Seka Sosyal Tesislerinde yapılan toplantıda sözleşme imzalayan başarılı teknik adam Karakuş,herkese teşekkür ederek başarılı bir dönem olacağının mesajını verdi. TFF 1.Lik ekiplerinde Boluspor’da uzun süre görev yapan başarılı teknik adam Cüneyt Karakuş kadroyu kısa sürede oluşturacaklarını ifade etti. Karakuş; “ Başkanında ifade ettiği gibi gerçekten enteresan bir heyecan var. Onların heyecanı beni daha da çok heyecanlandırıyor. Uzun yıllardır bu işin içindeyim. Tabi bu yönetimin heyecanı beni çok mutlu ediyor. Ben en son Çaycumaspor’a karşı profesyonel oynamıştım. Buda futbola bırakmama yakın bir zamanda oldu. Ve o dönem Çaycumaspor 3.Lig’de mücadele ediyordu. Bu statta yeni açılmıştı. Ve Çaycuma o senede 3.Ligde düştü. Tabi profesyonel lig görmüş takımlar tekrar profesyonel lige çıkmayı hedeflerler. Ve onun peşinde koşarlar. Açıkçası ben o heyecanı burada görüyorum. Ve bunu da başarabileceğimizi düşünüyorum. Tabi bu futbolcuyla oynanıyor. Önce düzgün bir oyuncu kadrosuyla işe başlayacağız. Burayı en kısa sürede hak ettiği yere getireceğimize inanıyorum. İnşallah iyi bir sezon olur” dedi.

Cüneyte Karakuş kimdir?

56 yaşında UEFA pro-lisans diplomasına sahip olan teknik direktör Karakuş, PTT 1. Lig takımlarından Boluspor, Bartınspor, Bayrampaşaspor ve Erzincanspor’da çalıştı. Başarılı spor kariyeri olan tecrübeli teknik adam bu zamana kadar PTT 1. Lig takımlarından Boluspor, Bartınspor, Bayrampaşaspor ve Erzincanspor'u çalıştırdı. Karakuş ayrıca yurt dışında da spor kariyerini sürdürmeye devam ederken burada da Heart Of Lions, KS Besa Kavage ve FC Pacific Heroes takımlarını çalıştırdı. Karakuş, son olarak Süper Amatör Lig takımlarından Çaycumaspor'un başına geçerek, takımı BAL ligine taşıyacağını ve şampiyonluk için kolları sıvayacağını ifade etti. Öte yandan Çaycumaspor Başkanı Enes Eser ise yine takımda yer alan Suat Kerçin, Caner Kır ve Doğukan Kasapoğlu ile çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

Yapılan toplantı sonrası günün anısına hatıra fotoğrafı çekilerek, Çaycumaspor taraftarı tarafından Başkan Eser'e forma ve atkı hediye edildi.

 

Çaycumaspor bombayı patlattı
Çaycumaspor bombayı patlattı
Çaycumaspor bombayı patlattı
Çaycumaspor bombayı patlattı