Canlı Balık, İvana Sert'i ağırladı

Bir iş yerinin açılışı için Bartın'a gelen ünlü Sunucu ve Moda Tasarımcısı İvana Sert, Amasra'nın gözde ve kaliteli işletmelerinden Mustafa Amca'nın Yeri Canlı Balık Restaurant'ın misafiri oldu.

Canlı Balık, İvana Sert'i ağırladı

Bir iş yerinin açılışı için Bartın’a gelen ünlü Sunucu ve Moda Tasarımcısı İvana Sert, Amasra’nın gözde ve kaliteli işletmelerinden Mustafa Amca’nın Yeri Canlı Balık Restaurant’ın misafiri oldu. 76 yıldır Amasra'ya ve bölgeye sektörde kaliteli hizmet sunan Canlı Balık’ın  3. Kuşak işletmecisi Mete Ayyıldız ve Girgin TV’nin Genel Koordinatörü Serkan Girgin, İvana Sert’e rehberlik ve misafirperverlik yaparak unutulmaz anlar yaşattı. Sert, Çeşm-i Cihan Amasra’nın  tarihi dokusuna hayran kalırken tekneyle Amasra’nın çevresini de gezdi. Büyük Limandan başlayan tur tavşan adası açıklarından sonra Küçük Limanda son buldu.

İvana Sert’in tercihi Canlı Balık oldu

Sosyal medyada da oldukça popüler olan İvana Sert bu anları İnstagram’daki milyonlarca takipçisiyle de paylaştı. Amasra’yı Amasra Yat Kiralama Flipper isimli gezi teknesinden seyreden Sert, Amasra’ya hayranlığını vlog videosundan da aktardı. Sert, tekne turunun ardından akşam yemeği için Amasra’da sektörün öncüsü  Mustafa Amca’nın Yeri Canlı Balık Restaurant’ı tercih ederken deniz manzarası eşliğinde Amasra Salatası ve Balığı yedi. Restaurant’ın işletmecisi Mete Ayyıldız kendilerini tercih eden Sert’e bir jest yaptı ve Amasra Salatası üzerine İvana Sert’in adını yazdırdı.

Ayyıldız: “Kalitemizden ve hizmetimizden memnun kaldı”

İvana Sert’i ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını ifade eden Mete Ayyıldız “ Ünlü Sitilist ve Moda Tasarımcısı İvana Sert misafirimiz oldu. Amasra’mızın eşsiz doğasına hayran kaldığını dile getiren İvana Hanım, işletmemizdeki yiyecek kalitesinden ve hizmetimizden çok memnun kaldığını belirtti. Amasra'mıza ve bölgemize gelen konuklarımızın şehrimizin tanıtımına katkısı çok fazla.  Buradan ayrıldıklarında Amasra'mızı her yerde anlatsınlar. Sosyal mecralarında paylaşsınlar, şehrimize yapabileceğimiz en iyi reklamlardan biri bu. Bizleri tercih ettiği için İvana Hanıma ve ekibine teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz” dedi.