Çakır, seçim startını verdi

CHP'den yeniden aday olan Amasra Belediye Başkanı Recai Çakır, ilçedeki seçim çalışmalarına Çeşm-i Cihan Sevgi Buluşmaları adıyla başladı. Başkan Çakır bu kapsamda Kaleşah Mahallesi sakinleriyle ev toplantısında bir araya geldi.

Çakır, seçim startını verdi

CHP’den yeniden aday olan Amasra Belediye Başkanı Recai Çakır, ilçedeki seçim çalışmalarına Çeşm-i Cihan Sevgi Buluşmaları adıyla başladı. Başkan Çakır bu kapsamda Kaleşah Mahallesi sakinleriyle ev toplantısında bir araya geldi. Çakır, Kaleşahlıların ilgi gösterdiği ev toplantısında belediye hizmetleri, projeler ve yerel sorunlara yönelik çözüm önerilerini anlattı.

Kaleşah bankamatik ve pazar yeri istiyor

Kaleşah Mahallesi’nden gelen bankamatik, pazar yeri, servis saatlerinin sıklaştırılması taleplerini öncelik sırasına aldıklarını ifade eden Recai Çakır "Amasra'nın her mahallesini ayrı ayrı önemsiyoruz ve her bir vatandaşımızın görüşlerine değer veriyoruz. Amasra’mız için hayal ettiklerimizi, yaptıklarımızı, eksik kaldıklarımızı, yapmayı murat ettiklerimizi anlattık. Komşularımızın yapıcı eleştirilerini, çözüm önerilerini ve istifade edeceğimiz kıymetli fikirlerini dinledik. Kaleşah Mahallesi’nden gelen bankamatik, pazar yeri, servis saatlerinin sıklaştırılması taleplerini öncelik sıramıza aldık. Mahallemizin yollarının yenilenmesinden duyulan memnuniyetleri bizi çok mutlu etti. Amasra için daha iyisini yapmak, hep yaptığımız gibi ortak aklı hakim kılmak için sözleştik. Başta bize sıcak yuvasını açan İslam Çil abimiz olmak üzere değerli katkılarını bizden esirgemeyen Kaleşahlı komşularıma teşekkür ediyorum. Daha güzel Amasra için her zaman olduğu gibi beraber düşüneceğiz, beraber karar alıp, beraber yapacağız. Sizlerle bir araya gelerek, mahallemizin öncelikli ihtiyaçlarını anlamak ve daha yaşanabilir bir Amasra için birlikte çalışacağız zira biliyoruz ki iyi şeyler birlikte yapılıyor" dedi.

Çakır, Çeşm-i Cihan Sevgi Buluşmaları kapsamında Amasra'nın her köşesine ulaşarak vatandaşları dinlemeye devam edeceklerini belirterek birlikte daha güzel ve yaşanabilir bir Amasra için el birliğiyle çalışacaklarını ifade etti.