Bostancı ailesinin mutlu günü

Bartın74 Haber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü ve TRT Haber Bartın Muhabiri Bülent Bostancı ile eşi Duygu Birlik Bostancı'nın ilk evlatları Bartın Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesinde dünyaya geldi.

Bostancı ailesinin mutlu günü

Bartın74 Haber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü ve TRT Haber Bartın Muhabiri Bülent Bostancı ile eşi Duygu Birlik Bostancı’nın ilk evlatları Bartın Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesinde dünyaya geldi. Erkek bebek Bostancı’nın, Op. Dr. Erol Nadi Varlı’nın Bartın’da ki görev süresince doğumuna katıldığı 500. Bebek olduğu öğrenildi.   İlk kez babalık heyecanı yaşayan Bülent Bostancı, “Rabbim bizide mesut bahtiyar etti. Evladımızı sağ salim kucağımıza almayı nasip eyledi.” Diyerek mutluluğunu paylaştı.

Aileden doktoruna ve hastane personeline teşekkür

Op. Dr. Erol Nadi Varlı ile birlikte ebe ve hemşirelere de teşekkür eden Bostancı, “Gebelik sürecinin en başından bu yana çok yoğun hasta takvimi olmasına karşın hastalarından ilgisini-desteğini hiç esirgemeyen, bugün de bizleri yalnız bırakmayan Op. Dr. Erol Nadi Varlı başta olmak üzere; doğum öncesi ve sonrasında güler yüzleriyle, gayretleriyle yanımızda olan Bartın Kadın Doğum Hastanesinde görevli Ebelerimiz ve Hemşirelerimize minnettarız. Doktorumuz Varlı’nın Bartın’daki 11 aylık görev süresince doğumuna eşlik ettiği 500. bebeğin bizim bebeğimiz olması da bizler için ayrıca mutluluk oldu. Dualarıyla destek olan ve birbirinden güzel mesajlarıyla heyecanımızı paylaşan herkese teşekkürler” ifadelerinde bulundu.

Çiçeği burnunda anne de teşekkür etti

Çiçeği burnunda anne Duygu Birlik Bostancı’da Op. Dr. Erol Nadi Varlı ile doğum ekibinde yer alan ebe ve hemşirelere teşekkür edip, “Allah bu güzel duyguyu herkese yaşatsın. Mutluluğumuzu, heyecanımızı paylaşan herkese teşekkürler. Hocamız Erol Nadi Varlı’ya, ebe ve hemşirelerimize de tekrar tekrar teşekkür ediyoruz.” Şeklinde konuştu.

Bizlerde Bartın Hergün Gazetesi olarak Bülent Bostancı ile eşi Duygu Birlik Bostancı’yı tebrik ediyor, evlatlarına sağlık ve başarı dolu bir ömür diliyoruz.