Bir yardım tırı daha yola çıktı

Deprem afetinin yaşandığı ilk saatlerden itibaren bölgeye çeşitli desteklerde bulunan Bartın Belediyesi giyecek, yiyecek ve yakacak malzemelerinin bulunduğu 3. tırını bölgeye gönderdi.

Bir yardım tırı daha yola çıktı

10 ilimizi etkileyen deprem afetinin yaralarını sarmak için çeşitli çalışmalar yürüten Bartın Belediyesi giyecek, yiyecek ve yakacak malzemelerinin bulunduğu 3. tırını bölgeye gönderdi.

Açıklamada bulunan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın,” Öncelikle yaşanan afette hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum. Tüm vatandaşlarımızın Allah yardımcısı olsun. Afetin olduğu ilk dakikadan itibaren ülkenin her yerinden bölgeye destekler gidiyor. Bartın Belediyesi olarak bizlerde imkânlarımız ölçüsünde fayda sağlamaya çalışıyoruz. Daha önce 2 yardım tırını bölgeye göndermiştik. Allah nasip ederse bugünde giyecek, yiyecek ve yakacak malzemelerini yüklediğimiz 3. tırımızı bölgeye göndereceğiz. Yine Adıyaman Bölgesi’nde kurulacak olan aşevi için lojistik destek sağlamıştık.  Otizm Derneğimizde bölgeye destek olma amacıyla bugün itibariyle yola çıktılar. Gerçekleştiren tüm bu çalışmaları Bartın Valiliği koordinesi ile yapıyoruz. Deprem bölgesine gidecek olan şoför kardeşlerimize hayırlısı ile gidip gelmelerini temenni ediyorum. Allah devletimize ve milletimize zeval vermesin” dedi.