Belediyenin birçok tesisi zarar gördü

İlimizde meydana gelen sel felaketinden çok sayıda işyeri ve ev olumsuz etkilendi. Bartın Belediyesi'nin de çok sayıda tesisi ve projesi de afetten zarar gördü.

Belediyenin birçok tesisi zarar gördü

 Hasar Tespit Raporuna göre zarar gören yerler şu şekilde:

Minibüs durağı, Sosyal Tesis, Şehitler Müzesi, belediye hizmet binası, Emekliler Evi, Yalı El Sanatları Merkezi, Yalı terfi binası, Yalı Camii, Yalı iş merkezi, Hendekyanı Terfi Merkezi, Kemer Terfi Merkezi, Ulupınar şebeke hattı, Yalı WC, Umut Kafe, Köyortası Muhtarlığı, Çağlayan Piknik Alanı, Kaynarca Spor Kompleksi, Bartın Belediyesi Sanat Evi, Şiremirçavuş Terfi Merkezi, Bilgi İşlem Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü, Park ve Bahçe Müdürlüğü, Destek Hizmetleri Müdürlüğü.

“Önemli Olan Bu Afete Can Kaybı Yaşanmamasıdır”

Tüm Bartın halkına geçmiş olsun dileklerini ileten Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın; “İlimizde meydana gelen sel afetinden işyerleri ve evler olumsuz etkilendi. Taşkınlar vatandaşlarımızı zor durumda bıraktı. Bu yaraların sarılması için Bartın Belediyesi olarak üzerimize düşen ne varsa yerine getirmeye çalıştık. Bodrum katlarla ilgili temizlik çalışmalarımız halen devam ediyor. Tabii bu afetten Belediyemizin çok sayıda tesisi de etkilendi. Hayata geçirdiğimiz projelerimiz sel nedeniyle zarar gördü. Vatandaşlarımızın yaralarının sarılmasıyla birlikte zarar gören bu tesislerle ilgili de çalışma başlatacağız. “Mal canın yongası” denir. Önemli olan bu afete can kaybı yaşanmamasıdır. Hasar gören her şey yenilenir. Önemli olan can yanmaması. Tüm halkımıza bir kez daha geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Allah afetlerden korusun” dedi.