Belediyeden hafta sonu esnaf mesaisi

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, hafta sonu sokağa çıkma yasağında vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak üzere açık olan esnafları ziyaret ederek hayırlı işler diledi. Bartın Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri de Covid-19 salgın tehdidi tedbirleri kapsamında denetim ve kontrollerine ara vermeden hafta sonu da devam etti.

Belediyeden hafta sonu esnaf mesaisi

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, hafta sonu sokağa çıkma yasağında vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak üzere açık olan esnafları ziyaret ederek hayırlı işler diledi. Yolda karşılaştığı vatandaşlarla da sohbet eden Cemal Akın, “Kısıtlama döneminde vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını gidermek için işlerinin başında olan esnafımızı ziyaret ederek işlerinde kolaylıklar diledim. Bartın Belediyesi olarak esnaflarımızın düşüncelerini önemsiyor, gerçekleştirmiş olduğumuz ziyaretlerle esnaflarımızın talep ve önerilerini dinliyoruz. İletilen öneriler çerçevesinde çalışmalarımıza yön veriyoruz. Bu çerçevede de kent merkezimizde bulunan esnaflarımızı ziyaret edip belediye çalışmalarımız hakkında görüşlerini dinledik. Bizleri ağırlayan değerli esnaf dostlarımıza teşekkür ediyor, işlerinde bol kazançlar diliyorum” dedi.

Zabıtadan Covid-19 denetimi

Bartın Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri de  Covid-19 salgın tehdidi tedbirleri kapsamında denetim ve kontrollerine ara vermeden hafta sonu da devam etti.  Gerçekleştirilen denetimlerle ilgili bilgi veren Akın; “Salgın tehdidine karşı alınan tedbirler kapsamında Zabıta Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz hafta sonu açık olan market, fırın ve iş yerlerinde genel temizlik, hijyen ve halk sağlığını tehdit eden diğer unsurlarla alakalı denetimler gerçekleştiriyor. Bartın Belediyesi olarak salgın sürecinin en başından buyana mücadeleyi ve tedbiri en üst seviyede tutuyoruz. Tüm vatandaşlarımıza önemli sorumluluklar düşüyor. Hepimiz için sağlığımız için tedbir kurallarına hep birlikte uymalıyız” şeklinde konuştu.