Belediyeden dev bütçe: 447 milyon TL

Kasım ayı gündemi kapsamında Bartın Belediyesinin 2023 bütçesini de görüşen Bartın Belediye Meclisi, Plan ve Bütçe Komisyonundan gelen rapor doğrultusunda tam 447 milyon TL olarak ön görülen bütçeyi kabul etti. Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, karara bağlanan bu dev bütçeyle ilgili 'Belediye personelimizle, halkımızla, Belediye Başkan Yardımcılarımızla ve Belediye Meclis Üyelerimizle birlik ve beraberlik içerisinde şehrimize hizmet etmek için çalışıyoruz' dedi.

Belediyeden dev bütçe: 447 milyon TL

Bartın Belediye Meclisi Kasım Ayı 2.Oturumu Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın başkanlığında Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi. Kasım Ayı Toplantılarının 1.oturumunda yeni gündem maddelerinin aynı sıra Ekim Ayı Meclis Toplantısında komisyonlara havale edilen maddeleri de içermişti. Toplantıda 17 gündem maddesi arasından komisyonlardan gelen 6 madde kabul gördü. 11 madde ise değerlendirilerek, ilgili komisyonlara havale edildi. 9 Kasım Çarşamba günü gerçekleştirilen 2.Oturumda da 17 gündem maddesi içinde yer alan ve komisyonlara gönderilen 2 madde görüşülüp karara bağlandı.

Rekora imza attı

Gündemin birinci maddesinde yer alan Bartın Belediyesi 2023 Mali Yılı Performans Esaslı Bütçesi görüşüldü. Kasım Ayı 1.Oturumunda Plan ve Bütçe Komisyonu’na havale edilen 2023 yılı bütçesi 447 milyon TL olarak öngörüldü. Yapılan görüşmelerin ardından öngörülen bu bütçe kabul edildi. Gündemin ikinci maddesinde yer alan Bartın ili kanalizasyon ve yağmur suyu şebeke kesin projesi işinde kullanılmak üzere, İller Bankası A.Ş’den kredi kullandırılması talebi değerlendirildi. Komisyon raporu doğrultusunda ilgili madde de kabul edildi. Son olarak da Bartın Belediye Meclisi Aralık Ayı Toplantısının 5 Aralık Pazartesi günü saat 16.00’da yapılması karara bağlanarak, toplantı sonlandırıldı.

Akın: “Şehrimize hizmet etmek için çalışıyoruz”

Toplantı ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Belediye Başkanı Cemal Akın; “Bartın Belediye Meclisi Kasım Ayı Toplantılarımızı Belediye Meclis Üyelerimizin katılımıyla gerçekleştirdik. Bu ayki toplantımızı 2 oturumda yaptık. Belediye personelimizle, halkımızla, Belediye Başkan Yardımcılarımızla ve Belediye Meclis Üyelerimizle birlik ve beraberlik içerisinde şehrimize hizmet etmek için çalışıyoruz. Gerçekleştirdiğimiz toplantımızın şehrimiz için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.