Belediye yaralarını sarıyor

İlimizde etkili olan sağanak yağışlar neticesinde oluşan selde Bartın Belediyesi'ne ait bir çok bina ve park alanı hasar gördü. Sel sularının çekilmesi ile bu alanlarda da temizlik, bakım ve onarım çalışmaları başlatıldı.

Belediye yaralarını sarıyor

Şehrimizde yaşayan sel afetinde Bartın Belediyesi’ne ait Belediye Sosyal Tesisleri ve Belediye Dinlenme Evi, Emekliler Evi, Yalı Sevgi Parkı, Şükrü Bankoğlu Yürüyüş Yolu, Karaçay Piknik Alanı, Tarihi Yalı İskelesi ve bir çok noktadaki sondaj ve keson kuyuları hasar gördü. Sel sularının çekilmesi ile Bartın Belediyesi bu bölgelerde temizlik, bakım ve onarım çalışmaları başlattı.

Yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu,” Selin yaralarını sarmaya devam ediyoruz. Selden etkilenen tüm noktalarda gerekli çalışmaları yapıyoruz. Vatandaşlarımızın mağdur olmamaları için tüm ekiplerimizi seferber ettik. Mahallelerimizde gerçekleştirmiş olduğumuz çalışmaların yanı sıra belediyemize ait bina ve park alanlarında da çalışma başlattık. Sel afetinden etkilenen ve büyük hasar gören Belediye Sosyal Tesisleri ve Belediye Dinlenme Evi, Emekliler Evi, Yalı Sevgi Parkı, Şükrü Bankoğlu Yürüyüş Yolu, Karaçay Piknik Alanı, Tarihi Yalı İskelesi ve bir çok noktadaki sondaj ve keson kuyularımızın su tahliye çalışmalarını tamamlayarak temizliklerine başladık.  Temizlik çalışmalarımın ardından ise bakım onarım çalışmaları yapacağız. Hayatı normale döndürme adına ne gerekiyorsa yapıyoruz. Tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” dedi.