Belediye Meclisi yarın toplanıyor

Bartın Belediye Meclisi, 2022'nin ilk toplantısını yarın yapacak. Belediye Başkanı Cemal Akın başkanlığında toplanacak Meclis Üyeleri, Ocak gündemi kapsamında 25 maddeyi görüşüp karara bağlayacak.

Belediye Meclisi yarın toplanıyor

Bartın Belediye Meclisi Ocak Ayı Toplantısını yarın saat 16.00’da Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın başkanlığında Belediye Meclis Salonunda gerçekleştirilecek. 25 gündem maddesinin görüşüleceği toplantıda yeni gündem maddelerinin aynı sıra Aralık Ayı Meclis Toplantısında komisyonlara havale edilen maddeler de görüşülecek.

İşte Meclisin Ocak ayı gündemi!

1-Belediyemize ait 2020 Mali Yılı Sayıştay Denetim Raporu hakkında bilgi verilmesi.

2-Belediye Meclis toplantılarının sesli ve görüntülü cihazlarla kayıt altına alınması hususunun görüşülmesi.

3-Belediye Meclisi toplantılarının her ayın ilk haftası yapılması ve tatil edilip edilmeyeceği hususlarının görüşülmesi.

4-Belediyemizin 2021 yılı gelir ve giderleri ile hesap ve işlemlerinin denetimi için komisyon oluşturulması ve gerektiğinde diğer kamu kuruluşlarından katılacak üyelere ödenecek ücretin belirlenmesi talebinin görüşülmesi.

5-Belediyemizin, “Gelecek Gençlerin” Kültür Endüstrileri Destek Programı kapsamında Kültür ve Turizm Bakanlığı'na sunmuş olduğu projede Belediyemizi temsile, ilzama, başvuru belgelerini, sözleşmeyi ve diğer proje belgelerini imzalaması için Belediye Başkanına yetki verilmesi talebinin görüşülmesi.

6-Meclis Başkan ve üyelerine meclis ve ihtisas komisyonu toplantılarına katıldıkları günler için ödenecek ücretin belirlenmesi talebinin görüşülmesi.

7-Belediyemiz Zabıta Personeline 2022 yılı için ödenecek fazla mesai ücretinin belirlenmesi.

8-Belediyemiz İtfaiye Personeline 2022 yılı için ödenecek fazla mesai ücretinin belirlenmesi.

9-Belediyemizde Sözleşmeli olarak çalıştırılan Programcı, İnşaat Mühendisi ve Jeoloji Mühendisinin sözleşmelerinin yenilenmesi ve ücretlerinin belirlenmesi talebinin görüşülmesi.

10-Harcırah bedelinin belirlenmesi talebinin görüşülmesi.

11-Özel Halk Otobüsleri yolcu taşıma ücretlerine zam yapılması talebinin görüşülmesi.

12-Kemerköprü Mahallesi ile Karakaş Caddesi üzerindeki araç cepleri ile ilgili konunun görüşülmesi.

13-Mülkiyeti Belediyemize ait olan yoldan ihdas sonrası oluşan Tuna Mahallesi, tapuda  1916 ada, 14 numaralı parselin satış talebinin görüşülmesi.

14-Şiremirtabaklar Köyü, tapuda 182 ada, 1, 2, 3 ve 5 parsel nolu taşınmazlarda plan değişikliğine ilişkin itiraz talebinin görüşülmesi.

15-Kemerköprü Mahallesi, tapuda 1811 ada, 4 parsel ve 1812 ada, 3 parsel nolu taşınmazlarda imar planı değişikliği talebinin görüşülmesi.

16-Mülkiyeti Belediyemize ait olan Gölbucağı Mahallesi, tapuda 1205 ada, 14, 15, 16 ve 17 parsel nolu taşınmazların satış talebinin görüşülmesi.

17-Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilen, Belediyemizde görev yapan memur ve sözleşmeli personellere ödenen sosyal denge tazminatları hakkında yeni sözleşme yapılabilmesi için Belediye Başkanına yetki verilmesi talebinin görüşülmesi.

18-Trafik ve Muhtelif İşler Komisyonuna havale edilen, Personel Performans Değerlendirme Yönetmeliğinin kabulü talebinin görüşülmesi.

19-Trafik ve Muhtelif İşler Komisyonuna havale edilen, Güncellenen Disiplin Amirleri Yönetmeliğinin kabulü talebinin görüşülmesi.

20-İmar ve Bayındırlık Komisyonuna havale edilen, Mülkiyeti Belediyemize ait olan yoldan ihdas sonrası oluşan Balamba Mahallesi, tapuda  1381 ada, 71 numaralı parselin satış talebinin görüşülmesi.

21-İmar ve Bayındırlık Komisyonuna havale edilen, Güzelcehisar Köyü, tapuda  (eski) 9 pafta, 2202 parsel numaralı taşınmazın Mevzii İmar Planının yeniden onay talebinin görüşülmesi.

22-İmar ve Bayındırlık Komisyonuna havale edilen, Mülkiyeti Belediyemize ait Şiremirçavuş Mahallesi, tapuda 1340 ada, 2 numaralı parselin satış talebinin görüşülmesi.

23-İmar ve Bayındırlık Komisyonuna havale edilen, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğünün inceleme raporu doğrultusunda, Gölbucağı Mahallesi, tapuda 510 ada, 277 parsel nolu belediyemiz mülkiyetinde bulunan taşınmazda çekme mesafesinde düzenlemeye gidilmesi amacıyla yapılan İmar Planı Değişikliğinin yeniden görüşülmesi.

24-Trafik ve Muhtelif İşler Komisyonuna havale edilen, Bartın Belediyesi Özel Halk Otobüsleri Çalışma ve Seyrüsefer Yönetmeliği ile Bartın Belediyesi İnkum Özel Halk Otobüsleri Çalışma ve Seyrüsefer Yönetmeliğinin iptal edilerek yeniden düzenlenen Bartın Belediyesi Özel Halk Otobüsleri Çalışma ve Seyrüsefer Yönetmeliğinin görüşülmesi.

25-Mahalle ve Sokak İsimleri Tespit Komisyonuna havale edilen, Çaydüzü Mahallesinde uygulama görmüş sokağa isim verilmesi talebinin görüşülmesi.