Belediye 9. Tenis Turnuvası başladı

Bartın Belediye Başkanlığı 9. Tenis Turnuvası düzenlenen açılış töreni ile başladı. Törene katılan Bartın Valisi Nurtaç Arslan tüm sporculara başarılar dilerken Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın da turnuvada 110 sporcunun mücadele edeceğini söyledi.

Belediye 9. Tenis Turnuvası başladı

Bartın Belediyesi Kaynarca Spor ve Yaşam Merkezi’nde düzenlenen törene Bartın Valisi Nurtaç Arslan, Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, protokol üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı. Törenin açılış konuşmasını yapan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, “Bartın Belediyesi olarak kültürel, sosyal, sanatsal etkinliklerin yanı sıra sportif etkinliklere de çok büyük önem veriyoruz. Göreve başladığımız ilk yıllarda Güreş Kulübü kurarak ilk çalışmamızı gerçekleştirmiştik. İlerleyen yıllarda da masa tenisi, basketbol gibi çeşitli spor dallarında kulüpler kurduk. Bunun yanı sıra Yalı Sevgi Parkı içerisinde basketbol, voleybol, tenis sahaları yaptık. 2018 yılında da Kaynarca Spor ve Yaşam Parkı’nı halkımızın hizmetine sunduk. Burada da buz pateni, mini futbol, tenis, basketbol, mini golf sahalarımız bulunuyor. Daha önceki yıllarda burada Türkiye çapında çeşitli etkinlikler gerçekleştirdik. Bu etkinliklerin bir tanesinde de engelli tenis branşında bir sporcumuz Türkiye 2. oldu. Bu sene ise 9.sunu düzenlediğimiz Bartın Belediye Başkanlığı Tenis Turnuvası’nda 110 sporcu mücadele verecek. Bugüne kadar çeşitli yaş kategorilerinden 1110’u aşkın sporcuya raket tutturduk. İlerleyen yıllarda bu sayıyı çok daha yukarılara çıkaracağımıza inanıyorum. Katılımları için Bartın Valimiz Sayın Nurtaç Arslan’a, protokol üyelerine ve tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyor, başta Ali Güler Hocamız olmak üzere emek veren herkese şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Törende konuşma yapan Bartın Valisi Nurtaç Arslan ise, Bartın Belediye Başkanlığı 9. Tenis Turnuvası’nın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek, tüm sporculara başarılar diledi.

Gösteri maçı ile devam etkinlikler Bartın coğrafi işaretli ürünlerinin ikramı ile sona erdi.

 

Belediye 9. Tenis Turnuvası başladı
Belediye 9. Tenis Turnuvası başladı
Belediye 9. Tenis Turnuvası başladı
Belediye 9. Tenis Turnuvası başladı