BAYRAMLAŞMA PROGRAMI BELLİ OLDU

Tüm İslam alemi gibi Bartın halkı da Kurban Bayramını kutlamaya hazırlanırken Bartın Valiliğinin bayramlaşma programı da belli oldu. Program bugün şehitlik ziyaretiyle başlayacak. Bayramlaşma ise bayramın ikinci günü yani 10 Temmuz Pazar günü gerçekleştirilecek. Millet Konağındaki bayramlaşmada Bartın Valisi Nurtaç Arslan da Bartın'daki ilk bayramlaşmasını yapmış olacak.

BAYRAMLAŞMA PROGRAMI BELLİ OLDU

Tüm İslam alemi gibi Bartın halkı da Kurban Bayramını kutlamaya hazırlanırken Bartın Valiliğinin bayramlaşma programı da belli oldu. Program bugün saat 14.00’da Bartın Şehitliği ziyaretiyle başlayacak. Burada şehitlerimiz için Kuran-ı Kerim okunarak dualar edilecek. Daha sonra ise saat 14.15’da Mikader Sevgi Evindeki çocuklar ziyaret edilecek. Her bayram olduğu gibi bu bayramda da  yaşlılarımızı da unutmayan protokol, saat 14.30’da Huzurevini ziyaret edecek ve yaşlılarımızın bayramını kutlayacak. 15.00’da ise Fidanlık Mevkideki 112 istasyonunu ziyaret edecek protokol, 15.45’de şehit ailesini, 16.30’da da gazi ailesini ziyaret edecek. 

Vali Arslan, Bartın’daki ilk bayramlaşmasını yapacak

Bayramlaşma ise bayramın ikinci günü yani  10 Temmuz Pazar günü gerçekleştirilecek. Millet Konağındaki bayramlaşmada Bartın Valisi Nurtaç Arslan da Bartın’daki ilk bayramlaşmasını yapmış olacak. Buradaki bayramlaşma saat 10.00’da başlayacak. Saat 11.00’da Subay Gazinosunda Garnizon Komutanlığı ziyaret edilecek. 11.30’da ise Polis Evinde İl Emniyet Müdürlüğü ziyaret edilecek. 12.00’da da 112 Acil Çağrı Merkezini ziyaret edecek olan protokol, 12.30’da Devlet Hastanesi ve Diş Hastanesi personeliyle bayramlaşacak. 13.00’da İl Jandarma Komutanlığı ziyareti sonrası 13.30’da İtfaiye Müdürlüğü ziyaret edecek ve bu ziyaretle birlikte bayramlaşma programı da sona erecek.