Başsavcı Kaynak'tan Hergün'e ziyaret

Bartın Cumhuriyet Başsavcısı Faruk Kaynak, Bartın Hergün Gazetesi Yazı İşleri Müdürü ve Bartın Gazeteciler Derneği Başkanı Nihal Karaman ile gazete çalışanlarını ziyaret ederek çalışmalarında ve yayın hayatında başarılar diledi

Başsavcı Kaynak'tan Hergün'e ziyaret

 

Bartın Cumhuriyet Başsavcısı Faruk Kaynak,  Bartın Hergün Gazetesi Yazı İşleri Müdürü ve Bartın Gazeteciler Derneği Başkanı Nihal Karaman ile gazete çalışanlarını ziyaret ederek çalışmalarında ve yayın hayatında başarılar diledi.

Nurdan Eroğlu

Bartın Cumhuriyet Başsavcısı Faruk Kaynak,  Bartın Hergün Gazetesi Yazı İşleri Müdürü ve Bartın Gazeteciler Derneği Başkanı Nihal Karaman ile gazete çalışanlarını  ziyaret etti. Başkan Karaman ve gazete çalışanlarınca karşılanan Başsavcı Kaynak, gerçekleşen ziyarette gazetelerimizin çalışmaları hakkında bilgi aldı. Sohbet havasında geçen ziyarette Bartın’da göreve başladığı günden bugüne basın ile uyum içerisinde çalıştıklarını söyleyen Kaynak, 3 yıldır kentte görev yaptığını belirtirken Bartın Hergün Gazetesine ve Nihal Karaman’a yayın hayatında başarılar diledi. Karaman ise Faruk Kaynak’a yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ederek görevinde başarılar diledi.