Başkan Uzun ve Çalık'tan Tunç'a ziyaret

Ulus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Uzun ve AK Parti Ulus İlçe Başkanı Hikmet Çalık, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'u bakanlıkta ziyaret ederek Bartınlı Bakan Tunç'a çalışmalarında başlarılar diledi.

Başkan Uzun ve Çalık'tan Tunç'a ziyaret

Ulus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Uzun ve AK Parti Ulus İlçe Başkanı Hikmet Çalık  Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’u bakanlıkta ziyaret ederek Bartınlı Bakan Tunç’a çalışmalarında başlarılar diledi. Başkan Uzun ve Başkan Çalık, Yılmaz Tunç’a 16 yıllık milletvekilliği döneminde Bartın’a ve Ulus’a yaptığı hizmetler için de teşekkür etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Tunç, doğup büyüdüğü topraklar olan Ulus halkına selam ileterek “Ulus Belediye Başkanımız Hasan Hüseyin Uzun  AK Parti Ulus İlçe Başkanımız Hikmet Çalık ve beraberindeki heyete nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum” ifadeleriyle ziyaretle ilgili fotoğraf karelerini sosyal medya hesabından paylaştı.

17 Ağustos depreminde hayatını kaybedenleri andı

Yılmaz Tunç, ayrıca tüm Türkiye’yi yasa boğan 17 Ağustos 1999 Marmara Depreminin yıl dönümüyle ilgili de bir paylaşımda bulundu. Büyük depremde hayatını kaybedenleri rahmetle bir kez daha anan Tunç, “17Ağustos1999 Marmara depreminde kaybettiğimiz canlarımızı rahmetle anıyorum. 24 yıl önce yaşadığımız deprem felaketi, hepimizin hafızasında acı izler bıraktı. Geçtiğimiz 6 Şubat'ta meydana gelen büyük afet de ülkemizin deprem gerçeğini bir kez daha hatırlattı. Aynı acıları bir daha yaşamamak için, deprem başta olmak üzere afetlere karşı sağlıklı, güvenli ve yaşanabilir mekânlara ulaşma amacıyla dönüşüm projelerimizi milletimizle beraber kararlı bir şekilde gerçekleştiriyoruz. Rabbim, deprem ve bütün afetlerden ülkemizi ve milletimizi korusun” dedi.