Başkan Beştepe'de ki göreve başlama törenine katıldı

Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu Beştepe'de ki göreve başlama törenine katıldı. Fırıncıoğlu 'Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı Göreve Başlama Töreninde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a görevinin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum' dedi.

Başkan Beştepe'de ki göreve başlama törenine katıldı

Başkan Beştepe'de ki göreve başlama törenine katıldı
    Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için Beştepe'de düzenlenen Göreve Başlama Törenine katıldı. Törende, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan, katılımcıları selamladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törenin açılış konuşmasını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gerçekleştirdi. Katılımcılara teşekkür eden Cumhur Başkanı Erdoğan, yeni dönem için önemli mesajlar verdi. Tören sonrası değerlendirmelerde bulunan Başkan Fırıncıoğlu; “Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı Göreve Başlama Töreni’ne katıldım. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a görevinin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi. 
Başkan Fırıncıoğlu  mutluluklarına ortak oldu
Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, hafta sonu vatandaşların davetlerine icabet ederek, özel ve önemli günlerinde mutluluk ve heyecanlarını paylaştı. Başkan Fırıncoğlu, kent merkezi ve köylerde gerçekleştirilen düğüne ve nikah merasimlerine katılarak, aileleri tebrik etti. Bu kapsamda Fırıncıoğlu, Milliyetçi Hareket Partisi Yönetim Kurulu Üyesi Şenol-Gülsüm Yüksel’in oğlu Fatih ile Melahat-Cumhur Orhan’ın kızı İpek’in düğün yemeğine, Şengül-İskender Himmetoğlu çiftinin kızı Eda ile Saynur-Hüseyin Oskay çiftinin oğlu B.Murat’ın ve Kadriye-Mustafa Zekai Nane ile Ayşe-Rıdvan Sarı ailelerinin kıymetli evlatları Nurselin ile Dufan’ındüğün merasimine katılarak genç çiftleri tebrik etti. Düğün programlarının yanı sıra Başkan Fırıncıoğlu, Songül-Yener Çolak çiftinin kızı Çiğdem ile Gülizar-Şaban Bulut çiftinin oğlu Özgür Can’ın nikah törenine de katılarak nikah akitlerini gerçekleştirdi. Bir ömür boyu mutluluklar dileyen Fırıncıoğlu; “Gittiğimiz tüm programlarda bizleri büyük coşkuyla karşılayan değerli dostlarımıza teşekkür ediyor, tüm çiftelerimizi ve değerli ailelerini kutluyor, sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir yaşam diliyorum” dedi.
Başkan Fırıncıoğlu’ndan Adalet Bakanı olan Tunç’a tebrik
    Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yeni dönemde kabinede Adalet Bakanı olarak görev verilen Yılmaz Tunç’u tebrik etti. Başkan Fırıncıoğlu; “Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleri ile Adalet Bakanı olan Sayın Yılmaz Tunç’u tebrik ediyorum. Yeni görevinin hayırlı uğurlu olmasını diliyor, çalışmalarında başarılar temenni ediyorum” dedi. 
Önder hafta sonu da çalışmaları yakından takip etti
    Bartın Belediye Başkan Yardımcısı Emre Önder, hafta sonu gerçekleştirilen çalışmaları yerinde inceleyerek gerekli talimatları verdi. Çalışmaların son durumuyla ilgili bilgi alan Önder, görev alan personele de kolaylık diledi. Bu incelemeler çerçevesinde Başkan Yardımcısı Önder, Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü tarafından Karaköy Mahallesi 286.Sokak’ta yeni yerleşim alanları için su hattı çalışmasını, Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Esentepe Mahallesi’nde gerçekleştirilen imar yolu kaydırma çalışmasını, Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Ali Baysal Parkı’nda gerçekleştirilen bakım ve onarım çalışmalarını, Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından Kanlı Irmak Caddesi’nde yapılan ot biçme çalışmasını, son olarak da Yalı bölgesindeki park, spor alanları, refüj ve yeşil alanlarda gerçekleştirilen bakım ve onarım çalışmalarını yakından takip etti.  
Bisiklet sürdürülebilir  ulaşımın bir sembolü”
Bartın Belediye Başkan Yardımcısı Emre Önder, 3 Haziran Dünya Bisiklet Günü münasebetiyle Kent Müzesi önünde düzenlenen etkinliğe katıldı. Etkinlik sonrası değerlendirmelerde bulunan Önder; “3 Haziran Dünya Bisiklet Günü münasebetiyle Kent Müzesi önünde düzenlenen etkinliğe katıldık. Bu önemli günde iklim değişikliğinin etkilerinin azaltılmasına dikkat çekmek amacıyla Belediye olarak destek verdiğimiz Bisiklet Turunun düzenlenmesinde emeği olan herkese teşekkür ediyorum. Bu tür etkinliklerle bisikletin önemine dikkat çekmek isterken, bisiklet kullanımının artırılmasını teşvik ediyoruz. Çünkü bisiklet sürdürülebilir ulaşımın bir sembolüdür, sürdürülebilir tüketim ve üretim adına olumlu bir mesaj verir ve iklim üzerinde olumlu bir etki yaratır. Bu bağlamda 3 Haziran Dünya Bisiklet Günü’nü kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.
Fırıncıoğlu Türk sanat müziği konseri’ne katıldı
    Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, Bartın Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu’nun 34. yıldır faaliyetlerini sürdürmesi münasebeti ile gerçekleştirmiş olduğu Türk Sanat Müziği Konseri’ne katıldı. Konser programı sonrası değerlendirmelerde bulunan Başkan Fırıncıoğlu; “Bartın Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu 34. yıldır faaliyetlerini sürdürüyor. Bu önemli korumuz tarafından gerçekleştirilen Türk Sanat Müziği Konseri’ne katıldım. Birbirinden değerli eserleri vatandaşlarımıza seslendiren Koro Şefi TRT Sanatçısı Sayın Kadri Şarman, Sunucu Sayın Tarık Çıtak ve koro ekibine emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi. 
Yapılacak olan çalışmalar planlandı
Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, Belediye Başkan Yardımcıları Emre Önder, Hasan Arınan, Erol Demirkoparanoğlu ve daire müdürlerinin katılımı ile haftalık değerlendirme toplantısını gerçekleştirdi. Belediye Meclis Salonunda gerçekleşen toplantıda devam eden çalışmalar ve yapılması planlanan çalışmalar değerlendirildi. Toplantı sonrası değerlendirmelerde bulunan Başkan Fırıncıoğlu; “Daire Müdürlerimizle haftalık toplantımızı gerçekleştirdik. Toplantıda haftalık gerçekleştirdiğimiz çalışmaları ve yapmayı planladığımız projelerimiz hakkında istişarelerde bulunduk. Toplantıda alınan kararların hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.