Başdenetçi, Vali Arslan'la buluştu

'Ombudsman Halkla Buluşuyor' toplantısına katılmak üzere Bartın'a gelen Kamu Denetçiliği Kurumu Başdenetçisi Şeref Malkoç ile Kamu Denetçileri Sadettin Kalkan ve Celile Özlem Tunçak, Bartın Valisi Nurtaç Arslan'ı ziyaret etti. Vali Arslan'ın bir diğer konukları da Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu ve Karabük Valisi Mustafa Yavuz oldu.

Başdenetçi, Vali Arslan'la buluştu

“Ombudsman Halkla Buluşuyor” toplantısına katılmak üzere Bartın’a gelen Kamu Denetçiliği Kurumu Başdenetçisi Şeref Malkoç ile Kamu Denetçileri Sadettin Kalkan ve Celile Özlem Tunçak, Bartın Valisi Nurtaç Arslan’ı ziyaret etti.Vali Arslan tarafından karşılanan Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç’un Valilik Şeref Defterini imzalamasının ardından makama geçildi. Şehrin genel durumu ve yürütülen çalışmalar hakkında değerlendirmelerin yapıldığı ziyarette Malkoç ve beraberindeki heyete nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Arslan, kendilerini Bartın’da ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyduğunu ifade etti.

Zonguldak ve Karabük Valisinden ziyaret

Nurtaç Arslan’ın bir diğer konukları da BAKKA Yönetim Kurulu toplantısı için yine Bartın’a gelen Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu ve Karabük Valisi Mustafa Yavuz oldu. Vali Hacıbektaşoğlu ve Vali Yavuz'u Valilik hizmet binası önünde karşılayan ve ardından makamda bir süre sohbet eden Arslan, kendilerine nazik ziyaretleri için teşekkür etti.