Bartınspor liderliğini korumak için sahaya çıkacak

Bölgesel Amatör Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Bartınspor yarın Ömertepesi Futbol Sahasında Gölbaşı Belediyespor'la karşı karşıya gelecek. Karşılaşma saat 14:00'da başlayacak.

Bartınspor liderliğini korumak için sahaya çıkacak

 

Deplasmanlı Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Bartınspor 19’uncu hafta karşılaşmalarında Ankara temsilcisi Gölbaşı Belediyespor’la karşı karşıya gelecek. Ömertepesi Futbol Sahasında oynanacak karşılaşma saat 14:00’da başlayacak.

Hedef galibiyetle liderliği korumak

Son 4 maçını kazanan ve rakiplerinin yaşadığı puan kaybıyla mücadele ettiği Bölgesel Amatör Lig 5’inci grupta liderlik koltuğuna oturan temsilcimiz Bartınspor geçtiğimiz hafta Kardemir Karabükspor’un ligden çekilmesi dolayısıyla haftayı BAY geçip hükmen galip sayılarak hanesine 3 puan daha ekledi. En yakın rakibi Karabük İdman Yurdu Spor’un 3 puan önünde liderlik koltuğunda oturan Bartınspor bu haftayı da kayıpsız geçmesi durumunda liderliğini korumaya devam edecek.

Transferde büyük başarı

Kulüp Başkanlığını Serkan Yurtaçan’ın yaptığı ve teknik direktörlük görevini Gürkan Elçi’nin sürdürdüğü Bartınspor’da yeni transferlerin takıma tam katkı sağlaması büyük memnuniyet oluşturdu.

Yunus Ünsal ilk maçında golünü attı

Devre arasında kaleci Asil Kaan Güler, kanat oyuncusu Kemal Bolat, orta saha oyuncusu Burak Yılmaz ve defans oyuncusu Beytullah Çamurlu’la anlaşan Bartınspor daha sonra forvet hattını Yunus Ünsal transferi ile güçlendirdi. Asil Kaan, Kemal, Burak ve Beytullah’ın performanslarıyla takıma tam katkı sunması büyük memnuniyet oluştururken santrafor mevkiinde görev yapan ve Bartınspor formasıyla çıktığı ilk maçta takımına galibiyet getiren golü atan Yunus camiadaki şampiyonluk umudunu perçinledi.

İbrahim Kongur forma bekleyecek

Bartınspor’un transfer dönemi bitmeden kadrosuna dahil ettiği isimlerden birisi İbrahim Kongur oldu. Sağ bek ve sağ açık mevkilerinde oynayabilen 31 yaşındaki tecrübeli futbolcu İbrahim Kongur’un Gölbaşı Belediye Spor maçında forma giyip giymeyeceği, forma şansı bulması durumunda ise göstereceği performans büyük merak konusu. Daha önce formasını giydiği Denizli Belediye, Batman Petrol, Bayburt, Uşakspor, Kırıkkale, Ağrı1970, Ünyespor ve TKİ Tavşanlı Linyitspor’da başarılı futbolu ile göz dolduran Kongur’un Bartınspor’un özellikle kanat organizasyonlarına büyük katkı sunması bekleniyor.

Son transfer Kerem Eryılmaz

Bartınspor transferdeki son hamlesini Adana 1954 FK kulübünden deneyimli orta saha oyuncusu Kerem Eryılmaz’ı kadrosuna katarak gerçekleştirdi.

BAL Liginin en iyi takımları arasında gösterilen ve ülkemizi yasa boğan deprem afeti nedeniyle lider durumdayken federasyon kararı ile 3. LİG’e yükselen Adana 1954 FK kulübünden transfer edilen Kerem Eryılmaz ligin geri kalan bölümünde Bartınspor’un başarısı için ter dökecek

Adana 1954 forması ile ilgin ilk yarısında 15 maçın 11’inde forma giyen ve  3 gole imza atan 32 yaşındaki tecrübeli oyuncu kariyeri boyunca BAL Liginde Manavgat, Bergama, Biga, İnegöl Kafkas formalarını giyerken, profesyonel liglerde ise Menemenspor, Gaziosmanpaşa, Sakaryaspor formalarını giydi.

Maçı Berkay Urlu yönetecek

BAL Ligi temsilcimiz Bartınspor, Gölbaşı Belediyespor karşılaşmasında mutlak 3 puan için sahaya çıkacak. Liderlik koltuğundaki yerini ve en yakın rakibi ile arasındaki 3 puan farkını korumak isteyen Bartınspor’da tek hedef galibiyet olacak. Ömer Tepesi Futbol Sahasındaki karşılaşmayı orta hakem Berkay Urlu yönetecek. Urlu’nun yardımcılıklarını Mesut Çerko ve Ali İmran Genli yapacak.  Maçta 4’üncü hakem olarak Şakir Kepekçi görev alacak. Maçın gözlemcilik görevini ise Osman Ender Bulut üstlenecek.

Yıldırım, “Camia olarak şampiyonluğa inandık”

Bartınspor Basın Sözcüsü Murat Yıldırım hafta sonu oynanacak Gölbaşı Belediye Spor maçı için Bartın halkına davette bulunarak, “Bartınspor, camia olarak şampiyonluğa inanmış ve bu yolda kenetlenmiş durumda. Biliyorsunuz ülkemiz çok büyük deprem felaketleri ile sarsıldı. Geçtiğimiz günlerde yaşanan sel felaketleri acımızı daha da artırdı. İşte böylesi zor günler içinde kenetlenmek, bir ve birlikte olabilmek çok önemli. Deprem nedeniyle ara verilen ve yaklaşık bir aylık aradan sonra yeniden başlayan futbol müsabakalarında ülkemiz insanı birlik ve beraberliğini bir kez daha gösterdi. Göstermeye de devam ediyor. Bartınspor’umuzun  maçlarında da takımımız aynı hassasiyetle saha çıkarken taraftarlarımız da felaketler sonucu kaybettiğimiz canları anıp, depremzedelerimiz için yürek birliği yaptılar. Gölbaşı Belediyespor maçında da benzer görüntüler yaşayacağımızdan kuşkumuz yok. Gölbaşı Belediyespor maçı dostluk ve centilmenlik içinde geçerken felaketlerde hayatlarını kaybeden canların da anılacağı bir maç olacak. Bizler Bartınspor camiası olarak bu kritik maçta da büyük taraftarımızı ve Bartın’da spora gönül veren herkesi takımımıza destek olmaya davet ediyoruz.” Dedi.

Yürekli, “Her maçımız bir final”

Bartınspor yöneticilerinden Soner Yürekli de şampiyonluk yolunda kulübün emin adımlarla mücadelesine devam ettiğini vurgulayarak, “BAL Ligi gibi zorlu bir ligde yıllardır özlemini duyduğumuz 3. LİG’e yükselmek için camia olarak topyekun bir mücadele içindeyiz. Yaşadığımız depremler nedeniyle hepimiz üzgünüz. Son yaşadığımız sel felaketiyle bir kez daha yaralandık. Ülkemizin içinden geçtiği bu zor günlerde spor faaliyetleri rakiplerimizde dahil hepimizin tek yürek olduğu organizasyonlara dönüştü. Sporun birleştirici gücünü ülkemizin dört bir yanında ve tabi ki Bartın’ımızda da görmüş olduk. Elbette böylesi zor günlerden geçerken Bartınspor olarak hedeflediğimiz şampiyonluk için mücadelemizi sürdürmemiz gerekiyor. Sezon başından bu yana Kulüp Başkanımız Serkan Yurtaçan’ın liderliğinde yakaladığımız ivme ve son haftalardaki başarılı sonuçlar bizi liderlik koltuğuna kadar yükseltti. Teknik Direktörümüz Gürkan Elçi ve tüm oyuncu kadromuz şampiyonluk için kenetlenmiş durumda. Her bir maçımızın final olduğunu bilinci ile sezonun kalan maçlarına hazırlanıyoruz. Mevcut oyuncularımızın yanı sıra yeni transferlerimizde takıma çok kısa süre içinde uyum sağladılar. Son transferlerimizin de kısa süre içinde takıma uyum sağlayarak forma giydikleri maçlarda takımımızın şampiyonluk mücadelesine katkı sunacaklarından kuşkumuz yok. Tüm zorluklara rağmen bu sezon şampiyonluk  ipini göğüsleyeceğimize canı gönülden inanıyoruz. Rakiplerimizin gücüne saygı duyuyoruz ancak Bartınspor olarak mücadele ettiğimiz grupta şampiyonluğun en favori takımı olduğumuzu da en kritik maçlarımızı kazanarak ortaya koyduk. Deplasmanda Kozlu Belediyespor karşısında ve iç sahada Çilimli Belediyespor gibi şampiyonluk favorisi takımlara karşı kazanmamız bizim için çok önemliydi. Bundan sonraki süreçte de her maçımızın bir final olduğunu ve her galibiyetin altın değerinde olduğunu bilerek sahada olacağız. En büyük destekçimiz olan taraftarlarımızın önümüzdeki süreçte verecekleri destekte şampiyonluk mücadelemiz için çok büyük kıymete sahip. Taraftarlarımızı ve tüm Bartın halkını 3. LİG yolundaki Gölbaşı Belediyespor’la oynayacağımız bu önemli maçta Ömer Tepesi Futbol Sahasında görmek istiyoruz. Taraftarlarımızın da desteği ile bu maçımızı da kazanarak yolumuza emin adımlarla devam etmek istiyoruz.” Dedi.