Bartınspor destek formülleri peşinde

Kayyuma gitmemek adına bulunan ara formülle Serkan Yurtaçan başkanlığında oluşturulan yeni Bartınspor yönetimi, ilk toplantısını yaptı. AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz'ın da bir ara katıldığı toplantıda yönetim yeni sezon için yol haritasını belirleyecek maddi destek formüllerini masaya yatırdı.

Bartınspor destek formülleri peşinde

Geçtiğimiz hafta sonu olağan kongresini gerçekleştiren Bartınspor, kayyuma gitmekten son anda kurtuldu. Başkanlık için herhangi bir aday çıkmayınca Hüseyin Taner Çetin, Kulüp Başkanı Serkan Yurtaçan’ın karşısında olmadığını ifade ederek kulübün kayyuma gitmemesi adına kendi başkanlığında yeni yönetim oluşturmayı teklif etti. Bunun üstüne kongreye yarım saat ara verildi. Verilen aradan ise yeniden Yurtaçan başkanlığında bulunan ara formülle apar topar bir liste oluşturuldu. Yeni yönetim listesinin oy birliğiyle kabul edildiği kongrede bu durumun zaman kazanmak ve bu serede destek aramak adına oluşturulan bir ara formül olduğu ifade edildi.

Kongrenin üstünden çok fazla zaman geçmeden yeni yönetim ilk toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıya bir ara  AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz da katıldı.  Toplantıda yeni sezon için yol haritasını belirleyecek maddi destek formüllerini masaya yatırılarak konuşuldu. Bu kapsamda da Bartın Belediyesi ve Bartın Valiliğiyle görüşmeler yapılacağı öğrenildi. İlerleyen günlerde şehrin takımında neler yaşanacağı ve takımın kaderinin ne olacağı merakla bekleniyor.