Bartınspor'da jet bomba anlaşma! 

Son dakika gelişmesiyle Teknik Direktör Özcan Karakiraz'la yolları ayıran Bartınspor, jet hızıyla yeni bir anlaşmaya imza attı. Yönetim, Karakiraz'ın görev süresinin bitmesinin üzerinden 24 saat geçmeden 2. Lig takımlarından Ankarademirspor'un  Antrenörü  Adam Levent Güzdüz'le anlaşmaya vardı. Bugüne kadar profesyonel lig takımlarını da çalışan Gündüz' aynı zamanda eski bir Bartınspor oyuncusu.

Bartınspor'da jet bomba anlaşma! 


Levent Güzdüz’le taze kan 

Son dakika gelişmesiyle Teknik Direktör Özcan Karakiraz’la yolları ayıran Bartınspor, jet hızıyla yeni bir anlaşmaya imza attı. Yönetim, Karakiraz’ın görev süresinin bitmesinin üzerinden 24 saat geçmeden 2. Lig takımlarından Ankarademirspor’un 
Antrenörü  Adam Levent Güzdüz’le anlaşmaya vardı. Bugüne kadar profesyonel lig takımlarını da çalışan Gündüz’ aynı zamanda eski bir Bartınspor oyuncusu.

Bartınspor’da gelişmelerin hızına yetişmek mümkün değil. Yönetim dün son dakika kararıyla sezon başında anlaştığı Teknik Direktör Özcan Karakiraz’ın görevine son vermişti. Ziraat Türkiye Kupasında 2 ve ligde 4 olmak üzere toplam 6 maça çıkan Karakiraz’la yollar ani bir kararla ayrılmıştı. Bu flaş kararın gerekçeleri henüz bilinmezken kulüp yönetiminin zaman kaybetmeden yeni teknik adam arayışında olduğu duyulmuştu. Yönetim, bu olayın daha üstünden 24 saat geçmeden yeni Teknik Direktör arayışını sonlandırdı. 

Profesyonel lig takımlarını çalıştırdı

Bartınspor, 2. Lig takımlarından Ankara Demirspor’un antrenörü aynı zamanda 2006-2007 sezonunda Bartınspor’da oynayan Levent Güzdüz’le anlaştı. 1968 Ankara doğumlu olan Gündüz ise bugüne kadar BAL takımlarından Çarşambaspor, Ankara Demirspor haricinde de profesyonel lig takımlarından Bucaspor 1928 ve 52 Orduspor’da antrenörlük yaptı.