Bartınlı genç girişimci iş insanlarından BAKKA'ya ziyaret

Bartın Genç İş İnsanları Derneği (GİAD) ve TOBB Bartın Genç Girişimciler Kurulu Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Alp Akın, Yönetim Kurulu Üyeleri Alkım TAN, Hakan Somaklı, Faik Alper Kanbur ile birlikte kentteki ekonomik ve sosyal kalkınmaya katkı sağlamak amacıyla faaliyet gösteren Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı'nın Koordinatörü Osman Bahadır Kalecik 'e nezaket ziyaretinde bulundu.

Bartınlı genç girişimci iş insanlarından BAKKA'ya ziyaret

Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Alp Akın , Yönetim Kurulu üyeleri; Hakan Somaklı, Alkım Tan ve Faik Alper Kanbur, Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı'nın Bartın'daki ofisine gerçekleştirdikleri ziyarette, bölgedeki iş dünyasının ve genç girişimcilerin desteklenmesi konularını ele aldı.

Ziyaret sırasında yapılan açıklamada, Bartın GİAD yönetimi kalkınma ajansının bölgedeki projeleri ve destek mekanizmaları hakkında bilgi alışverişinde bulundu. Ajans Koordinatörü ise, derneğin genç iş insanlarına yönelik projelerine ve girişimcilik faaliyetlerine duyduğu destekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Alp Akın, ziyaretin amacının, iş dünyası ve kalkınma ajansı arasındaki işbirliğini güçlendirmek ve bölgedeki genç girişimcilere daha etkin destek sağlamak olduğunu belirterek, ‘İşbirliği ve dayanışma içinde, Bartın'ın ekonomik potansiyelini daha da artırma hedefimiz var. Kalkınma ajansının sağladığı desteklerle birlikte, genç iş insanları olarak sürdürülebilir projeler geliştirmeyi ve kentimizi daha ileri taşımayı amaçlıyoruz’ dedi.

Ziyaret, taraflar arasında karşılıklı fikir alışverişi ve işbirliği imkanlarının değerlendirilmesine olanak tanıdı. Her iki taraf da gelecekteki işbirliği projeleri konusunda ortak bir vizyon oluşturmak adına önemli adımlar atmaya kararlı olduklarını ifade etti.