Bartın Sanayisinin SWOT analizi yapıldı

Kamu Üniversite Sanayi İşbirliği kapsamında KÜSİ Alt Komisyon toplantısı gerçekleştirildi. Çevrimiçi zoom üzerinden gerçekleştirilen toplantıya Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık da katıldı.

Bartın Sanayisinin SWOT analizi yapıldı

Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü koordinasyonunda yapılan KÜSİ Alt grup çalışma toplantısında, İlin sanayisinin gelişimi hakkında oluşabilecek fırsat ve tehditler değerlendirilmiş, çalışma grubu tarafından sektör temsilcileri, işletmeler ve ilgili kamu kuruluşlarının görüşleri alınarak, stratejik dokümanlar, plan ve programlamaların ardından ‘’Bartın Sanayisinin SWOT Analizi’’ hazırlandı. Çevrimiçi zoom üzerinden gerçekleştirilen toplantıya Bartın Ticaret  ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Birol Cangi, İŞKUR Müdürü Ali Solak, Ticaret İl Müdürü Erhan Özcan, Üniversite Genel Sekreteri Doç.Dr. Said Ceyhan, KOSGEB Bartın Müdürü Gökhan Akdağoğlu, OSB Müdürü Oğuzhan Kasapoğlu, Madeni Eşya Odası Başkanı Yılmaz Akdeniz, Atılım Sanayi Sitesi Başkanı Necmi Ateş, Bartın TSO Genel Sekreteri Ahmet İncekara, Akademik Danışman Bayram Dündar ve BAKKA Bartın Destek Ofisi Personeli Ferdi Köse katıldı.

 Mobilite Çağrısı Tanıtım ve Bilgilendirme Toplantıları

Öte yandan Bartın Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) üyelerine Mobilite Çağrısı Tanıtım ve Bilgilendirme Toplantılarıyla ilgili bilgilendirmede bulundu. bilgilendirmede TSO “Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Stratejik Araştırmalar ve Verimlilik Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen Teknoloji Odaklı Sanayi Hamlesi Programı kapsamında, http://www.hamle.gov.tr/adresinde yer alan bilgi ve koşullar çerçevesinde Mobilite Çağrısı açılmış olup ön başvuruların alınması süreci 22 Haziran 2021 tarihinde sonlanmaktadır. Çağrıya ilişkin ayrıntılı bilgilere, Çağrı Planı (http://www.hamle.gov.tr/Home/CagriPlani) sayfasından ulaşılabilmektedir” dedi.