BARTIN GENÇ İŞ İNSANLARI DERNEĞİ 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ KUTLAMA MESAJI YAYIMLADI

            Bartın Genç İş İnsanları Dernek Başkanı Alkım TAN 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü münasebetiyle kutlama mesajı yayımladı.

BARTIN GENÇ İŞ İNSANLARI DERNEĞİ 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ KUTLAMA MESAJI YAYIMLADI

 

            Bartın GİAD Başkanı Alkım TAN yayımladığı mesajında; ‘15 Temmuz, vatanımızın bölünmez bütünlüğünün, milletimizin azim ve kararlılığının, milli birlik ve beraberliğinin bütün dünyaya bir kez daha gösterildiği tarihi bir gün, dünya toplumlarına ve devletlerine ders veren bir destandır.

            Asla unutmayacağımız ve unutturmayacağımız 15 Temmuz hain darbe girişimi, ülkesine, devletine, demokrasisine, anayasal düzenine ve özgürlüğüne bağlılığını, aydınlık bir gelecek idealinden asla taviz vermeyeceğini tüm dünyaya haykıran asil milletimizin yazdığı kahramanlık destanı ile hüsrana uğratılmıştır.

            İstiklal şairi Mehmet Akif Ersoy’un "Sahipsiz vatanın batması haktır, sen sahip çıkarsan bu vatan batmayacaktır." dizelerinde dile getirilen şuuru yaşayarak, vatana ölümü pahasına nasıl sahip çıkılabileceğini bir kez daha gösteren ve bunu dünyanın gözleri önünde yapan tüm kahramanlara şükranlarımı sunuyorum.

            15 Temmuz ve sonrasında tüm dünyanın gıpta ile izlediği muazzam bir sınav veren milletimiz, geleceğimiz olarak gördüğümüz çocuklarımıza, gururla hatırlayacakları ve bir daha yaşanmaması için de büyük dersler alacakları son derece kıymetli bir tecrübe bırakmıştır.

Kahraman milletimizin 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününü kutladığımız bugün vesilesiyle; istiklali ve istikbali için canı pahasına ülkesini savunan 15 Temmuz şehitlerimizi ve tarih boyunca aynı mukaddes değerler uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle yâd ediyor, tüm gazilerimize şükranlarımı sunuyorum.’ Dedi.