Bartın'daki emlakçılara eğitim

Bartın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Yılmaz Akdeniz, Bartın'daki emlakçılar yönelik Bartın Ticaret ve Sanayi Odasında (TSO) eğitim ve istişare toplantısı düzenlediklerini söyledi.

Bartın'daki emlakçılara eğitim

Bartın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Yılmaz Akdeniz, Bartın’daki emlakçılar yönelik Bartın Ticaret ve Sanayi Odasında  (TSO) eğitim ve istişare toplantısı düzenlediklerini söyledi. Başkan Akdeniz toplantıyla ilgili şu açıklamayı yaptı:

“Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonu’nda, 21 Temmuz 2023 sabah 10.30’da ilimizde bulunan emlak işletmecilerine yönelik eğitim ve istişare toplantısı gerçekleştirdik.  Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonu’nda ilimiz emlakçılarına yönelik olarak düzenlenen eğitim ve istişare toplantısına Ticaret İl Müdürümüz Erhan Özcan, SGK İl Müdürümüz M. Şaban Çengel, Vergi Dairesi Müdürlüğü Gelir Uzmanı Türkan Can Bıçakçı, Ticaret İl Müdürlüğü personelleri L.Sefa Köseoğlu ve İzzet Vurucu, ESOB Sicil Müdürü Sibel Kaymakçı ile çok sayıda emlakçı katılırken toplantıda emlak piyasasındaki fahiş fiyat artışı, yetki belgesiz ve vergilendirilmemiş danışmanlık gibi sorunlar ve çözüm önerileri noktasında neler yapılabileceği hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Bizde Bartın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlığı olarak Sicil Müdürümüz Sibel Kaymakçı ile beraber sunum eşliğinde görüş ve düşüncelerimizi paylaşarak emlakçılarımızı bilgilendirdik.

Sonuç bildirgesi hazırlanacak

Toplantıda sonuç bildirgesinin hazırlanması ve yapılacak iş ve işlemlerin en erken 3 ay sonra görüşülmesi kararlaştırılırken oldukça verimli geçen toplantının sık sık gerçekleştirilmesini temenni ediyorum. Son olarak toplantının hayırlara vesile olmasını dileyerek sektörün ilimizdeki sorunlarına kalıcı çözümler bulmasını ve toplantıya katılan tüm kurum amirlerimize, personele ve işletmecilere teşekkür ediyorum.”