Bartın'daki depremzedeler unutulmadı

Bartın Valisi Nurtaç Arslan, on binlerce insanın hayatını kaybedip yaralandığı 6 Şubat Kahramanmaraş depremlerinin yıl dönümüzde depreme Hatay Antakya'da yakalanan ve hayatını kaybeden Bartın Cansu Öğretmenin ailesini ve Kahramanmaraş'tan Bartın'a gelen depremzede Acar ailesini ziyaret etti.

Bartın'daki depremzedeler unutulmadı

Bartın Valisi Nurtaç Arslan,  on binlerce insanın hayatını kaybedip yaralandığı 6 Şubat Kahramanmaraş depremlerinin yıl dönümüzde depreme Hatay Antakya'da yakalanan ve hayatını kaybeden Bartın Cansu Öğretmenin ailesini ve Kahramanmaraş’tan Bartın’a gelen depremzede Acar ailesini ziyaret etti. Ailelerle sohbet ederek onlara yeniden sağ sağlığı dileyen Vali Arslan felaketin yaralarının birlik ve dayanışma içerisinde sarılacağını ifade etti. Arslan, başta Cansu Öğretmen olmak üzere yaşanan depremlerde hayatını kaybeden tüm vatandaşlara rahmetle andı.

Cansu Öğretmen 6 aylık hamileydi

Bartınlı öğretmen Cansu Kavlak ve öğretmen eşi Mustafa Kavlak, meydana gelen depremde Hatay'da enkaz altında kalarak hayatlarını kaybetmişti.  6 aylık hamile olan Cansu Öğretmen Bartın’daki baba ocağı Çiftlik Köyü Baklacıoğlu Mahallesi'nde düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlanmış  köy mezarlığındaki aile kabristanına defnedilmişti.

Uğur Karakaya’da ailelerin yanında

Bartın İl özel İdaresi Genel Sekreteri Vali Yardımcısı Uğur Karakaya da kurum müdürüyle birlikte Nurtaç Arslan gibi Bartın’daki depremzede aileleri ziyaret edenler arasındaydı. Ailelerle bir sürü sohbet eden ve onlara manevi destek olmaya çalışan Vali Yardımcısı Karakaya, Bartın’daki depremzedelerin nezdinde Asrın Felaketinden etkilenen 11 ildeki tüm depremzedelere bir kez daha geçmiş olsun ve baş sağlığı dileklerinde bulundu.