Bartın'da karne heyecanı

2023-2024 eğitim-öğretim yılının ilk yarı yılı tüm yurtta olduğu gibi Bartın'da da sona erdi. Bartın'da binlerce öğrenci karne heyecanı yaşarken şehir merkezindeki Kemal Sabriye Ocakçı İlkokulunda yapılan törende öğrenciler karnelerini Bartın Valisi Nurtaç Arslan başta olmak üzere il protokolünden aldı.

Bartın'da karne heyecanı

2023-2024 eğitim-öğretim yılının ilk yarı yılı tüm yurtta olduğu gibi Bartın’da da sona erdi. Bartın’da binlerce öğrenci karne heyecanı yaşarken şehir merkezindeki Kemal Sabriye Ocakçı İlkokulunda karne töreni düzenlendi. Törene Bartın Valisi Nurtaç Arslan, AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz, İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun, İl Emniyet Müdürü Hayal Ünsal, İl Jandarma Komutanı Ersin Aslan, İl Milli Eğitim Müdürü Ramazan Aşçı  ve il protokolünün diğer önemli isimleri katıldı. Öğrencilere karnelerini veren Arslan bir de yarıyıl mesajı yayımladı. Vali Arslan mesajında şunları söyledi:

“Huzurlu ve başarılı bir dönemi geride bırakarak, 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı yarıyıl tatiline girmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu sürece katkıda bulunan tüm yönetici ve öğretmenlerimize özverili çalışmalarından dolayı en içten teşekkürlerimi sunuyor, kıymetli öğrencilerimize ve velilerimize mutlu bir tatil diliyorum.

Sevgili Öğrenciler;                                     

Birinci dönemi geride bırakarak yarıyıl tatiline ulaştınız. Her birinizin emekleri, çabaları ve özverisi takdire değer. Karnenizdeki notlar ne olursa olsun, bilmenizi isterim ki her birinizin kendine özgü yetenekleri ve potansiyeli var. Bu tatili bir boşluk olarak değil, eksiklerinizi tamamlayacağınız, “Telefonumu Bırakıyorum, Kitabımı Okuyorum” projemize katkı sunmaya devam edeceğiniz, faydalı bilgiler edineceğiniz verimli bir zaman dilimi olarak değerlendirmelisiniz.

Değerli Öğretmenler;

Sizler, fedakârlık ve özveriyle, geleceğimizin teminatı olan genç nesillere sadece müfredatı öğretmekle kalmayıp, karakterlerini şekillendirme, çocuklarımızda var olan cevherleri işleme gibi çok önemli sorumlulukları üstlenmiş bulunuyorsunuz. Daha nitelikli bir toplumun inşasını sağlamak ve ülkemizi yarınlara daha güçlü hazırlamak için yaptığınız tüm çalışmaları gönülden destekliyorum. Eğitimin her zaman önceliğimiz olduğunu bir kez daha ifade ederken, gösterdiğiniz özen ve hassasiyet için teşekkür ediyorum.

Kıymetli Veliler;

Yarıyıl tatili, öğrencilerimiz ve ailelerinin bir araya gelerek dinlenme ve birbirleriyle kaliteli zaman geçirme fırsatı sunan bir dönemdir. Sizlerin de bildiği gibi her çocuğun güçlü ve zayıf yönleri vardır. Karnedeki notlar, sadece bir dönemin değil, öğrencilerin genel öğrenme sürecinin bir parçasıdır. Bu süreci anlamak, eksikleri belirlemek ve çözüm yolları bulmak çocuklarımızın daha iyi bir şekilde gelişmelerine yardımcı olacaktır. Çocuklarımıza destek olalım, onlara güven aşılayalım ve beraberinde eksiklerini giderme konusunda çalışmaya teşvik edelim.

Bu vesileyle tüm öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimizin huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir yarıyıl tatili geçirmelerini diliyor, sevgilerimi sunuyorum.”

Bartın'da karne heyecanı
Bartın'da karne heyecanı
Bartın'da karne heyecanı
Bartın'da karne heyecanı
Bartın'da karne heyecanı
Bartın'da karne heyecanı
Bartın'da karne heyecanı