Bartın'da coşkulu kutlama

Bartın, 2. Tur seçimlerinde ülke genelinde yüzde 52,16, Bartın'da da yüzde 60'lık bir oranla Recep Tayyip Erdoğan'ın yeninden Cumhurbaşkanı seçilmesini coşkuyla kutladı. AK Parti Bartın İl Başkanlığınca Cumhuriyet Meydanında yapılan kutlamalara yüzlerce vatandaşlar katılırken kutlamalarda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kazanmasıyla birlikte 'Türkiye Yüzyılı'nın da başladığı vurgulandı.

Bartın'da coşkulu kutlama

Bartın, 2. Tur seçimlerinde ülke genelinde yüzde 52,16, Bartın’da da yüzde 60’lık bir oranla Recep Tayyip Erdoğan’ın yeninden Cumhurbaşkanı seçilmesini coşkuyla kutladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Türkiye’nin 13. Cumhurbaşkanı seçilmesi dolayısıyla Cumhuriyet Meydanında kutlamalar düzenlendi. Kutlamalara AK Parti Bartın İl Başkanı Yaşar Arslan, MHP Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik, Yeniden Refah Partisi Bartın İl Başkanı Ziver Gebiç, AK Parti Bartın Milletvekili Adayı Turhan Kalaycı, MHP Bartın Milletvekili Adayı Cemal Akın, AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz, MHP’li Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, AK Partili İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun ve AK Parti Grup Başkanvekili Yılmaz Tunç başta olmak üzere yüzlerce vatandaş katıldı.

Arslan: “Bizim davamızda kaybeden yok”

“Durmak yok, yola devam”, “Recep Tayyip Erdoğan”, gibi sloganların atıldığı kutlamalarda AK Parti İl Başkanı Yaşar Arslan “Biz hep şunu söyledik. Bizim davamızda kaybeden yok. Hak davamızda her zaman Rabbimizin yardımını gördük. “Sefer bizden, zafer Rabbimizden” dedik. Bu zaferi bize bahşeden Rabbimize sonsuz şükürler olsun. Rabbim birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi daim eylesin. Bu zafer başta Türk milletine, Türkiye’mize, Türk dünyasına, bütün İslam coğrafyasına hayırlı uğurlu olsun. Biz bu deryanın gönüllüleriyiz. Bu süreçte gece-gündüz demeden emeğini akıtan tüm teşkilat mensuplarımıza ve Cumhur İttifakının tüm üyelerine sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

Özçelik: “Cumhurbaşkanımız bir kez daha güven tazeledi”

MHP Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik  de halka “Bir yüzyılın bittiği, yeni bir yüzyılın başladığı bugünlerde Cumhur İttifakı olarak seçtiğimiz cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan bir kez daha güven tazeledi. Tüm halkımızın desteğiyle yeniden güven tazeleyen Sayın Cumhurbaşkanımıza minnettarlığımız sonsuzdur. Yeni bir yüzyılın başlangıcında güçlü bir Türkiye için birlik ve beraberlik içinde Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin de sizlere çok selamları var. Allah davamızı ve birliğimizi daim kılsın” şeklinde konuştu.

Kalaycı: “Recep Tayyip Erdoğan’a sahip çıktınız”

AK Parti Bartın Milletvekili Adayı Turhan Kalaycı ise “Rahmetli Adnan Menderes, Rahmetli Necmettin Erbakan, Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu, Rahmetli Alparslan Türkeş’e sahip çıkamadık demiştim. Ama sizler Recep Tayyip Erdoğan’a sahip çıktınız. Bu tarihi asla unutmayalım. Bu tarih Türk milletinin şahlanış tarihi. Bu tarih Türkiye Yüzyılının başlaması, Türklerin yüzyılının başlaması. Rabbim bizlere zafer nasip etti. Ama şunu unutmayalım biz birlikte bir Bartın’ız, birlikte bir Türkiye’yiz. Asla taşkınlığa mahal vermeyelim. Milli iradeye herkesin saygı duymasını sağlayalım. Diğer partilere de oy veren kardeşlerimizi canı gönülden kucaklayarak onları da bağrımıza basalım. Biz beraberiz, beraberce bir Türkiye’yiz” ifadelerinde bulundu.

Akın: “Bizi dış güçlere, teröre teslim etmediniz”

MHP Bartın Milletvekili Adayı Cemal Akın da “Bu güzel akşamda sizlerle beraber olmak bizleri mutlu etti. Bu güzel akşamda sandıktan çıkan liderimiz Recep Tayyip Erdoğan inşallah bir 5 sene daha sizlere hizmet edecek. Bu ülke, güçlü Türkiye noktasına inşallah Cumhur İttifakıyla birlikte gelecek. 2016 yılından sonraki kazanımları devam ettirmek bugünkü seçimlere bağlıydı. Bizi dış güçlere, teröre teslim etmeyen sizlere hürmetlerimi ve saygılarımı sunuyorum. İnşallah bundan sonraki zamanda da Büyük Türkiye, Güçlü Türkiye, Güçlü Bartın için hep birlikte mücadele edeceğiz” dedi.

Fırıncıoğlu: “Rabbim yüzümüzü yerde bırakmadı”

Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu ise “Bundan 2 ay öncesinde başlayan Cumhur İttifakının adayı Sayın Cumhurbaşkanımız için Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli başta olmak üzere vatandaşlarımızın hepsiyle teker teker oy istedik. Bu akşamda Sayın Cumhurbaşkanımızın bir kez daha kazandığını gördük. Rabbimize yüzümüzü yerde bırakmadığı için binlerce teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Aldatmaz: “Teşekkürler Bartın”

AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz ise “Teşekkürler Ulus, teşekkürler, Amasra, teşekkürler Kurucaşile, teşekkürler Kozcağız, teşekkürler Abdipaşa, teşekkürler Hasankadı, teşekkürler Bartın. Allah’ın izniyle bu seçim geride kaldı. Şimdi durmak yok, yola devam” sözleriyle teşekkür etti.

Tunç: “Türkiye Yüzyılı, Bartın’ın da yüzyılı olacak”

AK Parti Grup Başkanvekili Yılmaz Tunç de halka şunları söyledi:

“Hakkaniyet, adalet bekleyen bütün dünya mazlumları ve insanları, barış isteyen bütün dünya insanları “Recep Tayyip Erdoğan iyi ki kazandı” diyorlar. Önümüzdeki 5 yıl boyunca Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemiyle ülkemizin dört bir yanını yine eserlerle donatmaya devam edeceğiz. Türkiye Yüzyılı, şimdi Bartın’ın da yüzyılı olacak. Bartın’ımıza 4 tane baraj yaparak selden kurtardık. Çocuklarımız daha iyi okullarda okusun diye 42 okul yaptık. Sayısız tüneller ve yollar yaptık. Limanlar yaptık. Aile sağlığı merkezleri yaptık. 25 tane aynı anda ameliyat yapılabilecek bölgeye hizmet edecek bir şehir hastanesini Sayın Cumhurbaşkanımız sayesinde yapıyoruz. Fabrika üstüne fabrika yapıyoruz. Organize Sanayi Bölgemizi fabrikalarla doldurduk. Bartın’ı göç veren bir şehir olmaktan kurtardık, nüfusu artan bir il yaptık.

“Güçlü Türkiye’ye, Güçlü Bartın’a evet dediniz”

Bartın’ımız kazanmaya devam edecek. Bayrağı Yusuf Ziya Aldatmaz’a devrediyorum ve Yusuf Ziya Aldatmaz’la Bartın kazanmaya devam edecek. Hep beraber Türkiye’mizin yolu açık olsun. Milletimize, Bartın’ımıza, Türkiye’mize teşekkür ediyoruz. Güçlü Türkiye’ye, Güçlü Bartın’a evet dediniz. Şimdi artık Türkiye Yüzyılı var. Doğru zamanla, doğru adamla Türkiye Yüzyılını hep beraber inşa edeceğiz. Hep beraber Bartın’ın Yüzyılını başlatıyoruz. Sizinle gurur duyuyoruz. Rabbim sizlerin güvenine layık olabilmeyi nasip eylesin. Artık hep beraber işe koyulma zamanı. Başlasın Türkiye Yüzyılı.”

Bartın'da coşkulu kutlama
Bartın'da coşkulu kutlama
Bartın'da coşkulu kutlama
Bartın'da coşkulu kutlama
Bartın'da coşkulu kutlama