Bartın'da 56 koronavirüs vakası var

24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla Bartın'daki gazetecilerle bir araya gelen Bartın Valisi Sinan Güner, Bartın'daki koronavirüs vakalarında son durumu açıkladı. Şu andaki vakaların neredeyse tamamının deniz için gelen ya da nişan, nikah ve kız isteme gibi sosyal hareketliliklerden kaynaklandığını ifade eden Güner, '11 Mart'tan bu yana test yapılan kişi sayısı 6 bin 769. Şu an 20'si hastanede toplam 56 vakamız var' dedi.

Bartın'da 56 koronavirüs vakası var

24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla Bartın’daki gazetecilerle bir araya gelen Bartın Valisi Sinan Güner, Bartın’daki koronavirüs vakalarında son durumu açıkladı. Şu andaki vakaların  neredeyse tamamının deniz için gelen ya da nişan, nikah ve kız isteme gibi sosyal hareketliliklerden kaynaklandığını ifade eden Güner, şu bilgileri verdi:

“Kontrollü hayat ile birlikte yasaklar kalktıkça ve deniz sezonu, düğün nişan gibi etkinliklerin gerçekleştirildiği bir dönemde durumun eskisi gibi olmayacağı da belli. Şu andaki vakalarımızın neredeyse tamamı deniz için gelen ya da nişan, nikah ve kız isteme gibi sosyal hareketliliklerden kaynaklı. Şu an 20’si hastanede toplam 56 vakamız var. Şu ana kadar test yapılan kişi sayısı 6 bin 769. 11 Mart’tan itibaren iyileşen, ölen, tedavi gören il genelindeki toplam vaka sayısı 224. Şu anda Hastanede yatarak tedavi edilen kişi sayısı 20.

“Yoğun bakım yok, entübe yok”

 Yoğun bakım yok, entübe yok. Evde izlenen 36 kişi var. Böylece toplam 56 oluyor. Toplam vefat sayımız 4.”