Bartın Cebir Eğitim Kurumu açıldı

Bartın şehir merkezindeki Köyortası Mahallesi İskele Caddesi'nde faaliyete başlayan Bartın Cebir Eğitim Kurumu törenle açıldı. Açılışa birbirinden seçkin davetliler katıldı.

Bartın Cebir Eğitim Kurumu açıldı

Bartın şehir merkezindeki Köyortası Mahallesi İskele Caddesi’nde faaliyete başlayan Bartın Cebir Eğitim Kurumu törenle açıldı. Açılışa TBMM Adalet Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, CHP Bartın Eski Milletvekili Rıza Yalçınkaya, Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun, Bartın Cebir Eğitim Kurumu Sahipleri Deniz Kıral ve Tamer Yaşar başta olmak üzere birbirinden seçkin davetliler katıldı. Cebir Eğitim Kurumu’nun açılış kurdelesini ise dualarla Milletvekili Tunç, Milletvekili Yalçınkaya, Başkan Akın birlikte gerçekleştirdi.

Hayırlı olsun dileklerinde bulundular

Açılışta konuşma yapan Akın; “Böylesine önemli bir eğitim kurumunun ilimizde faaliyete başlaması önemli. Bartın Cebir Eğitim Kurumu Sahipleri Sayın Deniz Kıral ve Sayın Tamer Yaşar’a hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Bu eğitim kurumunun değerli yönetici ve öğretmenlerine kolaylıklar diliyorum. Eğitim görecek olan kardeşlerimize de başarılar temenni ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun” dedi. Konuşmasının kabinde Başkan Akın, Cebir Eğitim Kurumu Sahipleri Kıral ve Yaşar’a Bereket Duasının yer aldığı tablo takdim etti.

City Coffee hizmette

Yine Hükümet Caddesi’nde ticari hayatına başlayan City Coffee adlı işyerinin de açılışı gerçekleştirildi. Açılışa, TBMM Adalet Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, beraberinde Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Ercüment Özçelik, Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Başkanı Murat Demir ve Milliyetçi Hareket Partisi Teşkilat Üyeleri de katıldı. Başkan Akın açılışta İşletme Sahipleri Necmettin Özel, Mustafa Sayın ve İlhan Yılmaz’a hayırlı uğurlu olmasını diledi. Akın, açılış sonrası İşyeri Sahiplerine Bereket Duasının yer aldığı tablo hediye etti.

 

 

 

Bartın Cebir Eğitim Kurumu açıldı
Bartın Cebir Eğitim Kurumu açıldı
Bartın Cebir Eğitim Kurumu açıldı
Bartın Cebir Eğitim Kurumu açıldı