'BARTIN BELEDİYESİ SPOR KOMPLEKSİ PROJEMİZİ HAYATA GEÇİRECEĞİZ'

Bartın Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi Bartın Belediye Başkan Adayı Hüseyin Fahri Fırıncoğlu, yeni dönem projeleri arasında yer alan 'Bartın Belediyesi Spor Kompleksi' projesinin detaylarıyla ilgili bilgi verdi. Projenin önemli bir ihtiyaca cevap vereceğini belirten Başkan Adayı Fırıncıoğlu, bu projeleri hayata geçirebilmek için 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde destek istedi.

'BARTIN BELEDİYESİ SPOR KOMPLEKSİ PROJEMİZİ HAYATA GEÇİRECEĞİZ'

“5 Bin Metrekarelik Alanda Kompleks Yapacağız”

35 yeni proje arasında bulunan “Bartın Belediyesi Spor Kompleksi” projesinin detaylarıyla ilgili bilgi veren Başkan Adayı Fırıncıoğlu, şu ifadeleri kullandı; “Bartın Belediyesi olarak, şehrimizin sportif ve rekreasyonel ihtiyaçlarını karşılamak ve herkesin sağlıklı bir yaşam sürmesine olanak sağlayacağız.  Belirlenen 5 bin metrekarelik alanda, basketbol, futbol, tenis, voleybol, kaykay pisti, kapalı ve açık yüzme havuzları ve güreş gibi farklı aktivitelerin yapılabileceği modern bir spor ve rekreasyon kompleksi inşa edeceğiz. Bu alanların yanı sıra, engelli bireylerin de rahatlıkla kullanabileceği özel düzenlemeler yapılacak.

“Engelli Vatandaşlarımızın Erişimine Uygun Yapılacak”

Engelli bireylerin de spor yapmalarını sağlamak amacıyla özel düzenlemeler yapılacak. Engelli erişimine uygun rampalar, özel spor ekipmanları ve engellilere yönelik aktivitelerle bu alanlar herkes için erişilebilir olacak. Önemli bir ihtiyacı karşılayacak olan bu projenin hayata geçirilebilmesi için 31 Mart’ta vatandaşlarımızdan destek istiyorum. İnşallah vatandaşlarımızın desteğiyle birlikte başaracağız. Birliğin gücüyle bu vizyon projeleri hayata geçireceğiz.”