Bankoğlu yeni yılı kutladı

CHP Bartın Milletvekili ve Anayasa Komisyonu Üyesi Av. Aysu Bankoğlu, yeni yıl mesajında 'Güzel günler için ortak yarınlara el birliğiyle yürümeliyiz' dedi.

Bankoğlu yeni yılı kutladı

CHP Bartın Milletvekili ve Anayasa Komisyonu üyesi Av. Aysu Bankoğlu, yeni yıla ilişkin yaptığı açıklamada 2022 yılının yurttaşlarımızın büyük çoğunluğu için çok zorlu geçtiğini belirtti. Bankoğlu açıklamasında “2022 yılı yurttaşlarımız için her bakımdan unutulmayacak zorluklarla geçti. Tarihimizin en derin ekonomik buhranını yaşadığımız, paramızın olağanüstü değer kaybettiği, büyük işsizliğin, derin yoksulluğun, ağır adaletsizliğin ve sonsuz israfın devam ettiği bir yıl oldu. Bu dayanması çok güç koşulları tevekkülle karşılayan ve sabırla bu kaosun biteceği günü bekleyen tüm hemşerilerime, az kaldı diyorum. Ancak pek çok olumsuzlukla ülkemiz tarihine geçen 2022 yılından hepimiz çok şey öğrendik,” dedi.

Bankoğlu, “Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılına gireceğimiz 2023’ün; her yaştan her düşünceden yurttaşımız için barış, huzur ve umut dolu bir ülkede geçirecekleri, insan onuruna yakışan, hak, hukuk ve adaletin olduğu bir yıl olmasını diliyorum. Güzel günler için ortak yarınlara el birliğiyle yürümeliyiz. Saygı ve hoşgörünün olmadığı bir ortamda huzur olmaz. Huzurun olmadığı bir ortamda hiçbir iş yolunda gidemez. Biz birçok farklılığıyla zengin, büyük ve çok güçlü bir milletiz. Vatanımıza, kentimize, insanımıza verdiğimiz değeri, duyduğumuz sevgiyi art niyetli hiçbir plan bozamaz. Bu yüzden doğrulukla, dürüstlük ve şeffaflıkla, hak, hukuk ve adaletin gösterdiği yoldan çıkmadan yine el birliği ile aydınlığa çıkacağız. Yine parklardan çocuk sesleri, yine sokaklardan gençlerin kahkahaları, yine düğünlerimizden davul zurna sesleri yükselecek. Birbirimizin elini bırakmayacak, bu mutluluk zincirinin bir daha kopmasına izin vermeyeceğiz. 2023 yılında gerçekten her şey çok güzel olacak.

Hayattan zevk aldığımız, sağlıkla geçireceğimiz, aydınlık bir yeni yıl gelsin. Tüm Bartınlıları saygı ve sevgi ile selamlıyor, nice yıllar diliyorum,” diyerek açıklamasını bitirdi.