Bankoğlu'nun ananesi son yolculuğuna uğurlandı

Hayatını kaybeden CHP Bartın Milletvekili Av. Aysu Bankoğlu'nun annesi Nurten Çetinarslan Bartın Aşağı (Şadırvan) Camii'nde düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı.

Bankoğlu'nun ananesi son yolculuğuna uğurlandı

Hayatını kaybeden CHP Bartın Milletvekili Av. Aysu Bankoğlu’nun annesi Nurten Çetinarslan Bartın Aşağı (Şadırvan) Camii’nde düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı. Milletvekili Bankoğlu acı haberi “Cumhuriyet Kadını Canım Anneannem Nurten Çetinarslan aramızdan ayrıldı. Çok üzgünüm.” ifadeleriyle duyurmuştu. Çetin Arslan için ilk olarak evinin önünde tören gerçekleştirildi.  Kuran-ı Kerim tilavetinin okunup duaların edildiği tören sonrası Nurten Çetinarslan’ın naaşı Şadırvan Camiine getirildi. Burada öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazıyla Çetinarslan Asri Mezarlığa defnedildi.

Cenaze törenine katılan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Çetinarslan ve Bankoğlu ailelerine “Vefat eden Bartın Milletvekili Av. Aysu Bankoğlu’nun anneannesi Nurten Çetinarslan'ın cenazesine Mİlliyetçi Hareket Partisi Bartın İl Başkanımız Ercüment Özçelik, Belediye Başkan Vekilim Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, Belediye Başkan Yardımcım Necmi Balık ve Belediye Meclis Üyemiz Ufuk Kasap ile birlikte katıldık. Merhume Nurten Çetinarslan’a Allah’tan rahmet, ailesi ve tüm sevenlerine sabırlar dilerim” sözleriyle baş sağlığı diledi.

Bartın Hergün Gazetesi olarak Nurten Çetinarslan’a Allah’tan rahmet Bankoğlu ve Çetinarslan ailelerine baş sağlığı ve sabırlar dileriz.