Bankoğlu'ndan tulum çıkaran ilçelere teşekkür

CHP Bartın Milletvekili Aysu Bankoğlu, Bartın Belediyesine Rıza Yalçınkaya'yı, Amasra Belediyesine Recai Çakır'ı ve Kurucaşile Belediyesine Uğur Güneş'i seçerek CHP'nin bu seçimde ilçelerde tulum çıkartmasına ve 3 ilçe belediyesini almasına destek olan Bartın, Amasra ve Kurucaşile halkına teşekkür etti.

Bankoğlu'ndan tulum çıkaran ilçelere teşekkür

CHP Bartın Milletvekili Aysu Bankoğlu, Bartın Belediyesine Rıza Yalçınkaya’yı, Amasra Belediyesine Recai Çakır’ı ve Kurucaşile Belediyesine  Uğur Güneş’i seçerek CHP’nin bu seçimde ilçelerde tulum çıkartmasına ve 3 ilçe belediyesini almasına destek olan Bartın, Amasra ve Kurucaşile halkına teşekkür etti. Milletvekili Bankoğlu, şehir merkezindeki Bartınlılara “İradesini göstermek üzere sandığa giden tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Partimizin Bartın adayı Rıza Yalçınkaya’yı tekrar Belediye Başkanı olarak görmemiz için fedakarca çalışan örgütümüze, partimize ve yeni başkanımıza güvenen herkese hayırlı olsun. Rıza Başkan'a bir kez daha Bartın’a hizmet edeceği yeni döneminde başarılar diliyorum. Bartın kazandı!” sözleriyle teşekkür etti.

Kurucaşile ve Amasra’ya teşekkür

Kurucaşile’de Uğur Güneş’i seçen ilçe halkına “Kurucaşile hak ettiği değeri alacak! Adayımız Uğur Güneş, halkımızın teveccühü ile belediye başkanı seçilmiştir. Bu yarışta oylarıyla iradesini CHP'den yana gösteren tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyor, ilçemizde gece gündüz büyük özveriyle çalışan örgütümüze başarılar diliyorum. Kurucaşile'yi marka haline getireceğiz!” şeklinde teşekkür ederken Recai Çakır’ı Amasra’da bir kez daha başkan seçen Amasralılara da “Amasra'da halkçı belediyeciliğe devam! Belediye Başkan Adayımız Recai Çakır, halkımızın teveccühüyle yeni dönemde de belediye başkanı olarak şeffaf, adil ve sosyal belediyeciliğe devam edecek. Bu yarışta oylarıyla iradesini partimizden yana gösteren tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyor, ilçemizde emekle çalışan tüm adaylarımıza, örgütümüze başarılar diliyorum” sözleriyle seslendi.

 

 

 

 

Bankoğlu'ndan tulum çıkaran ilçelere teşekkür
Bankoğlu'ndan tulum çıkaran ilçelere teşekkür
Bankoğlu'ndan tulum çıkaran ilçelere teşekkür