Bankoğlu'ndan Başkan Çakır'a seçim ziyareti

Amasra CHP İlçe Başkanı Ogün Basançelebi'yle birlikte Amasra Belediye Başkanı ve 31 Mart yerel seçimlerinde CHP'nin Belediye Başkan Adayı Recai Çakır'ı makamında ziyaret eden CHP Bartın Milletvekili Aysu Bankoğlu, CHP Eski İl Başkanı Selim Karakaş'la birlikte kendisi gibi avukat olan Eyşan Gökbayrak'la da yeni ofisinde bir araya gelerek genç meslektaşına başarılar diledi.

Bankoğlu'ndan Başkan Çakır'a seçim ziyareti

CHP Bartın Milletvekili Aysu Bankoğlu, Amasra CHP İlçe Başkanı Ogün Basançelebi’yle birlikte Amasra Belediye Başkanı ve 31 Mart yerel seçimlerinde CHP’nin Belediye Başkan Adayı Recai Çakır’ı makamında ziyaret etti. Yerel seçimlerde Başkan Çakır’a başarıla dileyen Milletvekili Bankoğlu, “Amasra İlçe Başkanımız Ogün Basançelebi ve ilçe yönetimimiz ile Amasra Belediye Başkanımız Recai Çakır’ı makamında ziyaret ettik. Yeni dönemde de güzel Amasra’mızın ve hemşerilerimizin en iyi hizmeti alacağı başkanımıza yerel seçimlerde başarılar diledik” dedi.

Genç meslektaşına başarılar diledi

Aysu Bankoğlu aynı zamanda CHP Eski İl Başkanı Selim Karakaş’la birlikte kendisi gibi avukat olan Eyşan Gökbayrak’la da yeni ofisinde bir araya geldi. genç meslektaşına  adalet yolunda başarılar dileyen Bankoğlu “Sevgili genç meslektaşım Eyşan Gökbayrak’ı yeni ofisinde ziyaret edip, hayırlı olsun dedik. Anayasayı dahi tanımayan bir düzende çıktığı çetin yolda başarılar diliyorum. Hak, hukuk, adalet yolundan ayrılmayan hukukçular bu ülkenin en büyük teminatıdır” şeklinde konuştu.