Bankoğlu ana ocağından seslendi: 'Geliyoruz'

CHP Bartın Milletvekili ve 28. Dönem adayı Av. Aysu Bankoğlu ve Millet İttifakı adayı Av. Ceyda Halıcıoğlu Sargın, ittifak partilerinin il ve ilçe örgüt üyelerinin de katılımıyla bayrama Millet Konağındaki Ramazan Bayramı programına katılarak başladılar. Ardından ana ocağı olan Ulus İlçesini ziyaret eden Milletvekili Bankoğlu, Uluslularla bayramlaşarak 'Halk daha iyi yaşayacak. Geliyoruz' dedi.

Bankoğlu ana ocağından seslendi: 'Geliyoruz'

CHP Bartın Milletvekili ve 28. Dönem adayı Av. Aysu Bankoğlu ve Millet İttifakı adayı Av. Ceyda Halıcıoğlu Sargın, ittifak partilerinin il ve ilçe örgüt üyelerinin de katılımıyla bayrama Millet Konağı’ndaki Ramazan Bayramı programına katılarak başladılar. Bankoğlu yaptığı açıklamada “Bayrama bu güzel buluşmaya katılan herkesle bayramlaşarak başladık. Bayramın birleştirici gücünü bir kez daha gördük. Türkiye’nin bütün renklerini buluşturup birleştireceğiz. Birbirimizi dinleyecek ve birleşe birleşe büyüyeceğiz. Daha güzel bir Bartın daha iyi bir Türkiye demek!” diyerek ittifak üyeleri ile Ulus’a hareket ettiler.

“Ulus, yine baharlar gelecek!

Ulus’taki Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışını yapmak ve halkla bayramlaşmak üzere Ulus’a giden heyet büyük bir ilgi ve sevgiyle karşılandı. Toplananların “Başkan Kılıçdaroğlu” şeklinde tezahürat yaptığı duyuldu. Bankoğlu Seçim Koordinasyon Merkezi açılışı sırasında yaptığı konuşmada “Ulus’un kızı olarak bugün çok gururlandığım ve duygulandığım bir gün yaşadım. Hemşehrilerimizle bayramlaştık, beni burada seçim ofisi açacak günlere getiren cumhuruyetimizin kurucularına, aileme ve bana inanıp, güvenip Ankara’ya gönderenlere bir kez daha teşekkür ettim. Size söz Ulus, yine baharlar gelecek!”dedi. Ulus’ta esnafla bayramlaşmak için ziyaretlerde bulunan Millet İttifakı ekibi yurttaşlarla da dertleşerek, 14 Mayıs sonrası programlarına ilişkin soruları da cevapladılar. Çoğunlukla esnafın borç faizinin silinmesi ve Esnaf Bakanlığı kurulması konusunda bilgi isteyen yurttaşların, israf konusundaki sorularına Bankoğlu “İsraf musluğunu kısmaya günde 18 milyon harcayan Saray’dan başlayacağız. Bu sadece bir tanesi, varın gerisini siz düşünün. Parayı nereden bulacaksınız diyen hemşehrilerime söylüyorum; parayı çar çur etmeyince bulması da kolaylaşır. Önce halkın hakkını, halka vermek isteyin yeter” dedi.

“Bahar bayramını bekliyoruz”

Sonraki durakları Kumluca olan heyet, Çerçi köyünde mola vererek yurttaşların yemek davetine katıldılar. Renkli sohbetlere sahne olan kalabalık yemeğin ardından Millet İttifakı heyeti Kumluca’ya geçti. Her yaştan ve her görüşten Kumluca halkının yoğun ilgisiyle karşılaşan heyet yer yer çay kahve molası vererek, bayramlaştılar. Bankoğlu “Yapılacak çok yatırım var. İşimiz, projemiz çok; heyecanımız, hevesimiz tam. Bereketli bir Ramazan Bayramı’nın ardından, bahar bayramını bekliyoruz. Kumluca’mızda sele dönüşerek bir hemşehrimizin hayatını kaybettiği, bizleri çok üzen günler geçirdik. Dere yataklarına ev yapmakla fay hattının üzerine çürük ev yapmak aynı şey. Kaldı ki; yeni yapılan doldurma yollar böyle afetlerde kullan at bardak gibi işlevini yitiriyor ve felakete sebep oluyor. Hem yaşayan halk hem devlet maddi bakımdan büyük zarar görüyor. İşler bir kerede ve doğru şekilde yapılsa canımızdan da, malımızdan da olmayız. Bir de zaman kaybetmeyiz. Bu hayati planlamaları yapacağız. Ayrıca buradaki hemşehrilerime spor merkezi ve kütüphane yapılacağı sözü verilmiş. Devlette devamlılık esastır. Kimin yaptığı değil ne yapıldığı, nasıl yapıldığı, doğru fiyata yapılıp yapılmadığı, zamanında teslim edilip edilmediği çok daha önemli. Size söz, spor merkezi de kütüphane de Kumluca’ya çok yakışacak” açıklaması ile sözlerini bitirdi.

 

 

 

 

Bankoğlu ana ocağından seslendi: 'Geliyoruz'
Bankoğlu ana ocağından seslendi: 'Geliyoruz'
Bankoğlu ana ocağından seslendi: 'Geliyoruz'
Bankoğlu ana ocağından seslendi: 'Geliyoruz'