BAKKA, Karabük'te toplandı

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA), aylık olağan toplantısını Karabük'te gerçekleştirdi. Önceki dönemlerde yapılan çalışmaların görüşülmesi ile başlayan toplantıda, Ajans tarafından desteklenen projeler ve gelecek aylarda yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgilendirme yapılmasının ardından 2023-2028 Batı Karadeniz Bölge Planı çalışmaları, Ajans tarafından hazırlanan Kırsal Kalkınma Stratejisi, yatırım alanları çalışması ve Siber Vatan çalışmaları değerlendirildi. Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA), aylık olağan toplantısına Bartın Valisi Nurtaç Arslan, Karabük Valisi Mustafa Yavuz, Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, İl Genel Meclisi ve Bartınspor Kulübü Başkanı Kenan Dursun ve TSO Başkanı Halil Balık'da katıldı.

BAKKA, Karabük'te toplandı

3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ ŞENLİĞİ DÜZENLENECEK

                Bartın Belediyesi öncülüğünde Türkiye Oryantiring Federasyonu ve Türkiye Dağcılık Federasyonu’nun da katkılarıyla 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Şenliği düzenlenecek. Başkan Fırıncıoğlu, “Etkinlikler kapsamında Oryantiring yarışması, madalya töreni, ikramlar ve Sertan Özer konseri gerçekleştirilecek” dedi.

3 Aralık 2023 Pazar günü 10.00-13.00 saatleri arasında Ömer Tepesi Spor Salonu’nda düzenlenecek etkinlikler kapsamında Sertan Özer de konser verecek. Etkinlikle ilgili bilgi veren Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu; “Bartın Belediyesi Engelsiz Sanat Evi, Kaynarca Engelsiz Yaşam Merkezi, Türkiye Oryantiring  Federasyonu ve Türkiye Dağcılık Federasyonu Bartın Temsilciliklerinin katkılarıyla 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle şenlik programı düzenliyoruz.  3 Aralık 2023 Pazar günü 10.00-13.00 saatleri arasında Ömer Tepesi Spor Salonu’nda düzenlenecek etkinlikler kapsamında Oryantiring yarışması, madalya töreni, ikramlar ve Sertan Özer konseri gerçekleştirilecek. Tüm vatandaşlarımızı şenliğe davet ediyorum” dedi.

KARAKÖY’DE HUMMALI ÇALIŞMA

                Bartın Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Karaköy’de temizlik ve budama çalışmaları gerçekleştiriliyor. Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu; “Sıcak asfalt çalışmaları kapsamında önemli işlere imza attık. Bu çalışmalarımıza koordineli olarak da temizlik faaliyetlerimizi sürdürdük” dedi.

Bartın Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen Karaköy Mahallesi 292. Sokak’ta yol açma çalışmaları ile koordineli olarak Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından da temizlik ve budama çalışmaları gerçekleştiriliyor. Çalışmalarla ilgili bilgi veren Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu; “Göreve geldiğimiz günden buyana yol çalışmalarına ve temizlik çalışmalarına büyük önem veriyoruz. Sıcak asfalt çalışmaları kapsamında önemli işlere imza attık. Bu çalışmalarımıza koordineli olarak da temizlik faaliyetlerimizi sürdürdük. Bu kapsamda da son olarak Karaköy Mahallesi 292. Sokak’ta yol açma çalışmalarının yanı sıra temizlik ve budama çalışması gerçekleştiriyoruz. Görev alan personelimize kolaylıklar diliyorum” dedi.

BAŞKAN FIRINCIOĞLU BAKKA TOPLANTISINA KATILDI

                Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, Karabük’te gerçekleştirilen Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı(BAKKA) Kasım Ayı Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı. 

Önceki dönemlerde yapılan çalışmaların görüşülmesi ile başlayan toplantıda, Ajans tarafından desteklenen projeler ve gelecek aylarda yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgilendirme yapılmasının ardından 2023-2028 Batı Karadeniz Bölge Planı çalışmaları, Ajans tarafından hazırlanan Kırsal Kalkınma Stratejisi, yatırım alanları çalışması ve Siber Vatan çalışmaları değerlendirildi. Toplantı, gelecek aylar için planlanan çalışmalar hakkında bilgiler verilmesi ile son buldu. Toplantının ardından açıklamada bulunan Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu; "Bölgemiz ve ilimiz için çok önemli konuları ele aldığımız BAKKA Toplantısını bu ay Karabük’te gerçekleştirdik. Bölgemize en iyi şekilde hizmet için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Bu toplantının ve toplantıda alınan tüm kararların bölgemiz ve memleketimiz için hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi.