BAKKA'dan GİAD'a ziyaret

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA), Bartın Genç İş İnsanları Derneği (Bartın GİAD)'a ziyarette bulundu. Ziyarette işbirliği fırsatları ve gelecek projeler hakkında fikir alışverişi yapıldı.

BAKKA'dan GİAD'a ziyaret

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı, bölgesel gelişim için büyük kullanıcılara sahip genç iş insanlarını desteklemek, başarılarına destek olmak ve iş dünyasındaki genç yetenekleri teşvik etmek amacıyla Bartın Genç İş İnsanları Dernek Yönetimi'ni ziyaret etti.

            Ziyaret sırasında Bartın Genç İş İnsanları Dernek Başkanı Hüseyin Alp Akın Başkan Yardımcısı Doğukan Özadınç,  Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı temsilcileri Osman Bahadır Kalecik ve Şahin Baş arasında işbirliği fırsatları ve gelecek projeler hakkında verimli görüşmeler gerçekleştirildi.

            Bartın Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Osman Bahadır Kalecik ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, “Kalkınma Ajansı'nın destekleriyle genç iş insanlarının önünü açmak için büyük bir potansiyel taşıdığımıza öncülük ediyoruz. Bu ziyaret, işbirliği olanaklarını güçlendirerek genç girişimcilerimize daha fazla fayda sağlama amacımıza yardımcı olacak" dedi.

            Bartın Genç İş İnsanları Dernek Başkanı Hüseyin Alp Akın ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, “Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı'nın desteği ve işbirliği, genç girişimcilerin başarılarını artırma ve bölgesel ekonomiye katkı sağlama açısından son derece değerli. Bu ziyaret, düzenli projelerimiz için büyük bir motivasyon kaynağı oldu” dedi.

            Ziyaret sırasında genç iş insanlarına yönelik eğitim programları, finansal destek ve mentorluk konularında görüşmeler yapıldı. Ayrıca bölgesel ekonomik potansiyelin değerlendirilmesi ve yeni iş fırsatları oluşturmak için ortak geliştirme üzerine fikir alışverişi yapıldı.