Bakan Yardımcısı Eminoğlu'ndan yerel seçim vurgusu

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Dr. Enes Eminoğlu Bartın'a yaptığı ziyarette AK Parti İl Başkanlığında konuştu. Bakan Yardımcısı Eminoğlu konuşmasında Bartın'da ki gençlik ve spor yatırımları ve yerel seçimlerin yanı sıra Gazze'de yaklaşık bir aydır sivil halka yönelik devam eden saldırıları da değerlendirdi. Eminoğlu, önümüzdeki yerel seçimlerle ilgili 'Sayın Cumhurbaşkanımızın da genel seçimlerden sonra ifade ettiği gibi 28 Mayıs'ta alınan sonuçların taçlandırılması olarak yerel seçimleri görmüştü. İnşallah bu önümüzdeki beş aylık süreçte canla başla çalışacağız, gayret edeceğiz, mücadele edeceğiz' dedi.

Bakan Yardımcısı Eminoğlu'ndan yerel seçim vurgusu

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Dr. Enes Eminoğlu Bartın’a gelerek bir dizi ziyarette bulundu. Bakan Eminoğlu’nun Bartın’daki ilk adresi Bartın Valiliği oldu. Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan'ın karşıladığı Bakan Yardımcısı Eminoğlu burada şeref defterini imzalayarak Bartın’da devam eden projeler hakkında bilgiler aldı.

Başkan Fırıncıoğlu karşıladı

Bakan Yardımcısı Eminoğlu daha sonra Bartın Belediyesini ziyaret etti. Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu ve Meclis Üyeleri tarafından karşılanan Bakan Yardımcısı Eminoğlu burada da Belediye çalışmalarıyla ilgili bilgiler aldı. 

Bakan Yardımcısı Eminoğlu’nun bir sonraki durağı ise Bartın Gençlik Merkezi oldu. Eminoğlu’na burada Bartın Gençlik ve Spor İl Müdürü Halil Akkaş eşlik etti. Bakan Yardımcısı Eminoğlu burada gençlik tesisini gezerek Müdür Akkaş’tan bilgiler aldı.

Eminoğlu, AK Parti İl Başkanlığında konuştu

Bakan Yardımcısı Eminoğlu AK Parti Bartın İl Başkanlığını da ziyaret ederek açıklamalarda bulundu. Eminoğlu konuşmasında Bartın’da ki gençlik ve spor yatırımları ve yerel seçimlerin yanı sıra Gazze’de yaklaşık bir aydır sivil halka yönelik devam eden saldırıları da değerlendirdi.

Eminoğlu konuşmasında Bartın’a gelmekten duyduğu mutluluğu ifade ederek, “Bugün Bartın'da olmaktan çok mutluyuz, bahtiyarız. Bugün çeşitli programlar vesilesiyle Bartın'a geldik. Buradan da Allah nasip ederse Zonguldak’a geçeceğiz. Erken saatlerde programımıza başladık. Gençlik Spor İl Müdürlüğümüzde çalışma arkadaşlarımızla bir araya geldik. Akabinde Vali Hanımı ziyaret ettik. Belediye Başkanımızı ziyaret ettik. Yine biraz önce bahsedilen Ömer Tepesi'nde gençlerimizle bir araya geldik. Böyle yoğun, anlamlı, verimli programlar oluyor. Tabii Bartın'daki çalışmaları yakinen görmek için buradayız. Merkezimizi gördük. Gençlik tesislerimizi gördük, olimpik havuzlarımızı gördük. Stadımızı yine Gençlik Spor İl Müdürlüğümüzün karşısında gördük.” Dedi.

“Canla başla mücadele edeceğiz”

Eminoğlu konuşmasının devamında şu ifadelere yer verdi, “Buradaki amacımız gayemiz Bartın'ın hak ettiği yere gelmesi, sporda da gençlikte de gençlik çalışmalarıyla inşallah bunu en iyi noktaya getirmek için canla başla mücadele edeceğiz. Bizim yaklaşık dört ay oldu bu göreve başlayalı. İllerimizi ziyaret edip oradaki çalışma arkadaşlarımızı görüp mekânlarımızı, tesislerimizi görüp daha iyi neler yapabiliriz alakalı bir mücadele içerisinde olacağız önümüzdeki süreçte İnşallah.

Eminoğlu’ dan yerel seçim vurgusu

Tabii yakın zamanda önümüzde de bir yerel seçimler var. Bu anlamda da özellikle teşkilatlarımızın kıymeti çok çok önemli, kıymetli. Bizde teşkilatlardan geliyoruz. Ben son seçimlerde milletvekili adayıydım İstanbul'dan. Sonrasında da böyle bir görev nasip oldu. O yüzden ana kademedeki kadın kollarımızdaki, gençlik kollarımızdaki çalışmaların kıymetini yakinen bilen bir kardeşinizim. Çok verimli, çok kıymetli çalışmamız gereken bir süreç içerisinde Sayın Cumhurbaşkanımızın da genel seçimlerden sonra ifade ettiği gibi 28 Mayıs'ta alınan sonuçların taçlandırılması olarak yerel seçimleri görmüştü. İnşallah bu önümüzdeki beş aylık süreçte canla başla çalışacağız, gayret edeceğiz, mücadele edeceğiz. Çünkü zaman bunu gösteriyor. Türkiye'nin daha güçlü olması gereken bir zaman dilimindeyiz. Etrafımızdaki yaşanan hadiseleri hep birlikte şahitlik ediyoruz.

Türkiye'nin çok daha güçlü olması gerekiyor

Gazze'de bugün Müslüman kardeşlerimiz şehadet şerbetini içiyor. Allah hepsinin mekânını cennet eylesin. Makamlarını ali eylesin. Ama bu İsrail terör devletini durdurabilmek için Türkiye'nin çok daha güçlü olması gerekiyor. Bölgemizin çok daha güçlü olması gerekiyor. Bunun için de Sayın Cumhurbaşkanımızın özellikle ifade ettiği gibi Türkiye Yüzyılında gerçekten güçlü bir yüzyıl olabilmesi için ikinci yüzyılımızı Türkiye Yüzyılının gençliğin ve sporun yüzünde olabilmesi için biz canla başla gayret edeceğiz, çalışacağız. Çünkü gerçekten dünyaya ciddi mesajlar veren bir lidere sahibiz. Biz en son New York'ta Birleşmiş Milletler heyetiyle beraberdik. Orada da gerçekten gerçekleri haykıran, dünya beşten büyüktür diyen bugün bütün aile yapısını tehdit eden LGBT lobilerine karşı oradan ses yükselten bir liderimiz var.

“Liderimiz masum ve mağdur coğrafyaların sesi oldu”

Bugün Kuzey Kıbrıs'ın tanınmasını ifade eden, bugün Doğu Türkistan'daki meseleleri haykıran bir liderimiz var. Bugün Karabağ'ın Azerbaycan toprakları olduğunu ifade eden yani bütün masum ve mağdur coğrafyaların sesi olan ümmetin bir lideri var aslında baktığımız zaman. O yüzden bizim teşkilat olarak dimdik Bartın'da da Sayın Cumhurbaşkanımızın arkasında durmamız gerekiyor. Bunu zaten sizler güzel bir şekilde yapıyorsunuz. İnşallah bu önümüzdeki 4-5 aylık süreçte de bütün teşkilatlarımıza canla başla çalışmaya devam ederiz. Çünkü geçtiğimiz seçimlerde maalesef yaşanılan hadiseleri bizzat gördük biz de sahadaydık. İşte nelerle kimlerle bir araya geldiklerini, nasıl bir zihniyet ortaya koyduklarını, nasıl bir yol haritası çizdiklerini, hepsini gördük. Ama Allah bunlara fırsat vermedi. Bu milletin basireti, bu milletin Feraseti tekrardan Sayın Cumhurbaşkanımızın önümüzdeki beş yıllık dönemde Türkiye'yi idare etmesini onaylamış oldu. İnşallah yerel seçimlerde dediğimiz gibi bunu taçlandırarak çok daha iyi bir noktaya getirmiş oluruz. Çünkü yani maalesef isimler değişiyor ama zihniyet değişmiyor. Yani bugün oradaki kardeşlerimiz şehit oluyor. Soykırım var bu bugün orada bir gerçekten yani katliam var ama bunu yapanlara karşı söz çıkarmayanlar oradaki kardeşlerimizi terörist olarak ilan edebiliyor. Böyle bir zihniyetle karşı karşıyayız. O yüzden çok daha fazla çalışmamız lazım.

“Cumhurbaşkanımızın sözleri tüm ülkeye bir motto oldu”

Sayın Cumhurbaşkanımızın son yirmi yılda yaptıkları zaten hiçbir şey anlatmaya gerek yok. Sadece oraya baktığımız zaman mili teknoloji hamlesinde geldiğimiz nokta itibariyle birçok gelişme yaşandı, birçok atılımlar yapıldı. Özellikle Ayasofya’nın açıldığı günkü ifadesiyle Sayın Cumhurbaşkanımızın sözleri tüm ülkeye bir motto oldu. Ne demişti Cumhurbaşkanımız 2020 Temmuz ayında, ‘Ayasofya’nın dirilişi, açılışı inşallah başta Mescid-i Aksa’nın özgürlüğüne kavuşmasında haberci olduğu gibi bütün mağdur ve mazlum coğrafyaların tekrar uyanmasına ve tekrar dirilmesine vesile olacaktır.” Dedi. Biz inanıyoruz ki eğer Müslümanlar bir araya gelirse, güçlü bir yapı olursa, Türkiye güçlü olursa en yakın zamanda Filistin’de, Kudüs’te, Gazze’de özgürleşecektir.”

Eminoğlu’na Bartınspor forması hediye edildi

Açıklamaları sonrasında Bakan Yardımcısı Eminoğlu’na Ak Parti İl Başkanı Yaşar Arslan tarafından Bartın’a özgü tel kırma ile yapılan tablo hediye edildi. Bartın İl Genel Meclis Başkanı ve Bartınspor Başkanı Kenan Dursun ise Bartınspor forması hediye etti.

Bakan Yardımcısı Eminoğlu’nun Bartın ziyareti Bartın Üniversitesi Genç Ofis’te Gönüllü Gençler ve Sporcu Gençlerle buluşma programı ile devam etti.

Bakan Yardımcısı Eminoğlu'ndan yerel seçim vurgusu
Bakan Yardımcısı Eminoğlu'ndan yerel seçim vurgusu
Bakan Yardımcısı Eminoğlu'ndan yerel seçim vurgusu
Bakan Yardımcısı Eminoğlu'ndan yerel seçim vurgusu
Bakan Yardımcısı Eminoğlu'ndan yerel seçim vurgusu
Bakan Yardımcısı Eminoğlu'ndan yerel seçim vurgusu
Bakan Yardımcısı Eminoğlu'ndan yerel seçim vurgusu
Bakan Yardımcısı Eminoğlu'ndan yerel seçim vurgusu
Bakan Yardımcısı Eminoğlu'ndan yerel seçim vurgusu