Arslan ziyaretlere devam ediyor

Bartın Valisi Nurtaç Arslan, ildeki sağlık kuruluşlarıyla Ömer Tepesi Spor Tesislerini ve Kırtepe Mahallesinde yaşayan Melek Şeyhoğlun'u evinde ziyaret etti.

Arslan ziyaretlere devam ediyor

Bartın Valisi Nurtaç Arslan, İl Sağlık Müdürlüğü ve bağlı hizmet birimleri Kırtepe Aile Sağlığı Merkezi, İl Ambulans Servisi Başhekimliği, Bartın Şehit Cem Kanbur Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Toplum Ruh Sağlığı Merkezi ve Tuna Aile Sağlığı Merkezini ziyaret ederek sağlık hizmetlerini yerinde inceledi. Ziyaretlerinde acil sağlık hizmetlerinden ilimizde sağlık alanında yapılan çalışmalar, yatırımlar ve yürütülen faaliyetler hakkında yetkililerden bilgi alan Vali Arslan, hasta ve yakınlarına geçmiş olsun dileğinde bulunarak tüm sağlık personeline özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Sporcularla bir araya geldi

Vali Arslan ziyaretlerine  Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Ömer Tepesi Spor Tesisleriyle devam etti.  Gençlik ve Spor İl Müdürü Halil Akkaş’ın eşlik ettiği ziyarette ilk olarak antreman yapan bayan futbol takımını izleyen daha sonra da Çok Amaçlı Salonda boks, güreş, jimnastik, halter, masa tenisi ve judo branşında antreman yapan sporcuları ve antrenörleri ziyaret ederek bir süre sohbet eden Arslan Gençlik ve Spor İl Müdürü Akkaş'tan Müdürlüğün yürüttüğü faaliyetler hakkında bilgi aldı.

Melek Teyze’ye ziyaret

Nurtaç Arslan aynı zamanda ev ziyaretleri kapsamında Kırtepe Mahallesinde yaşayan Melek Şeyhoğlun’na konuk oldu. Melek Teyze ile bir süre sohbet eden Arslan, devletimizin her zaman tecrübeleriyle geleceğe ışık tutan büyüklerimizin yanında olduğunu ifade etti.