Arslan, TÜBİTAK fuarında

Bartın Valisi Nurtaç Arslan, 11 alanda 17 projenin sergilendiği TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarında Fatih Sultan Mehmet Anadolu Lisesi öğrencileriyle bir araya gelirken Gecen Mahallesinde yaşayan Zeybek ailesine de misafir oldu.

Arslan, TÜBİTAK fuarında

Bartın Valisi Nurtaç Arslan, 11 alanda 17 projenin sergilendiği TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarında Fatih Sultan Mehmet Anadolu Lisesi öğrencileriyle bir araya geldi. Bu tür etkinliklerin öğrencilerin yeteneklerini ortaya koymaları açısından önemli olduğunu vurgulayan Vali Arslan, gençlerimizin yüksek motivasyonla hazırladıkları projeleri incelemekten memnuniyet duyduğunu ifade etti.

Zeybek ailesinin konuğu oldu

Öte yandan Arslan, gerçekleştirdiği hane ziyaretleri kapsamında Gecen Mahallesinde yaşayan Zeybek ailesine misafir oldu. Vali Yardımcısı Zeynep Topcu ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Feridun Güler’in eşlik ettiği ziyarette ailenin samimi sohbetine ortak olan Arslan, sosyal devlet olmanın gereği olarak devletimizin şefkati ve imkanlarıyla vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceklerini belirtti.