Arslan, özel gereksinimli bireylerle iftarda buluştu

Bartın Valisi Nurtaç Arslan, 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü münasebetiyle Gündüz Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Müdürlüğünde düzenlenen iftar programında özel gereksinimli bireylerimiz ve aileleriyle bir araya geldi.

Arslan, özel gereksinimli bireylerle iftarda buluştu

Programa Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, Vali Yardımcısı Zeynep Topcu, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Yavuz Korkmaz, Gündüz Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Müdürlüğü ve Bartın Belediyesi Engelsiz Sanat Evinden hizmet alan özel bireylerimiz ve aileleri katıldı.

Ailelerimiz ve değerli evlatlarıyla bir süre sohbet eden Vali Arslan, yürekleri sevgi dolu, masumiyetin ve iyiliğin timsali down sendromlu kardeşlerimizin sadece bir gün değil her zaman yanlarında olduklarını ve sosyal hayatın içine dahil olmalarının hepimizin ortak sorumluluğu olduğunu ifade ederek onları hayata bağlayan ailelerine teşekkür etti.

Özel gereksinimli bireylerimiz tarafından hazırlanan gösterileri beğeniyle izleyen Vali Arslan, onlarla birlikte günün anısına pasta kesti.