Arslan 'Karadeniz gazında sona gelindi'

Kozcağız ve Kumluca teşkilatları ile bir araya gelen AK Parti Bartın İl Başkanı Yaşar Arslan, 'Karadeniz gazının milli dağıtım sistemimize verilmesine ilişkin çalışmalarda sona geldik. Bu projelerimizin sürmesi ve kalıcı olması için tek yol partimizdir, Cumhur İttifakıdır' dedi.

Arslan 'Karadeniz gazında sona gelindi'

AK Parti Bartın İl Başkanı Yaşar Arslan, Kozcağız ve Kumluca teşkilatları ile bir araya geldi. Toplantılarda 14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri ile ilgili istişarelerde bulunuldu. Arslan, teşkilatlar olarak 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimlerin öneminin farkında ve bilincinde hareket ederek çalışmalarını sürdüreceklerini belirterek, “14 Mayıs’ta AK Partimiz olarak Cumhur ittifakımız olarak zaferle ayrılmak, ülkemizin 2053-2071 hedeflerine emin adımlarla ilerlemesi için geceli gündüzlü çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bizim tek hesap vereceğimiz yer milletimizdir. Sorumluluğumuz milletimizedir. Bu yüzden 2002’den bu yana milletimizle iç içeyiz ve geceli gündüzlü de milletimizin yanında olacak, hem icraatlarımızı gem de Türkiye Yüzyılı vizyonumuzu milletimize anlatmaya devam edeceğiz” dedi.

“Karadeniz gazında sona gelindi”

AK Parti ile ülkemizin hayal dahi edilemeyecek mega projelere kavuştuğunu da ifade eden Arslan, “Türkiye'nin otomobili TOGG'un teslimatları başlıyor. Ülkemizi bir üst lige çıkaracak Millî Muharip Uçağımız başta olmak üzere pek çok savunma ürününü tamamlama yolunda hızla mesafe alıyoruz. İHA'mızı yaptık, SİHA'mızı yaptık, Akıncı'mızı yaptık ve hepsinden öte şu anda en üst segmentte jet uçağımızı yaptık. Karadeniz gazının milli dağıtım sistemimize verilmesine ilişkin çalışmalarda sona geldik. Bu projelerimizin sürmesi ve kalıcı olması için tek yol partimizdir, Cumhur İttifakıdır” diye konuştu.

“Tüm gayretimizle çalışacağız”

Parti olarak kenetlendiklerini de kaydeden Arslan, “Çünkü bizim davamızda küsmek, darılmak yok. Önümüzde tüm AK Parti Teşkilatı olarak 50 günlük gibi bir zaman dilimi var. Bu zaman içerisinde, işimizden, evimizden fedakarlıklarda bulunarak yeniden AK Parti’mizi ve Sayın Cumhurbaşkanımızı tek başına iktidara taşımak için tüm gayretimizle çalışacağız. Çünkü ülkemiz için, milletimiz için yapacak daha çok işimiz var.” şeklinde konuştu. “Halkımızın iradesi galip gelecek”

AK Parti’nin Bartın’da 2 milletvekilliğini de kazanacağına inandıklarını ifade eden Arslan, “İki milletvekilliğini inşallah bu seçimde partimizden çıkaracağız. Bunun için mücadele edeceğiz. Çünkü ülkemizin kuruluşunun 100. Yılı da göz önüne alındığında 2023 seçimleri sadece bizim ülkemiz için değil, dünyadaki tüm mazlum halklar ve İslam coğrafyası içinde büyük önem taşıyor. Cumhurbaşkanımız sadece bizim değil, bütün gönül coğrafyamızın ve bütün insanlığın umudu. Ülkemizin birlik ve beraberliğini istemeyen bütün iç ve dış mihraklar güç birliği yapıyorlar. Her türlü ittifakın, ortaklığın içerisinde hareket ediyorlar. İnanıyoruz ki başaramayacaklar. Milletimiz bu algılara 2002’den bu yana olduğu gibi kanmayacaktır. Bizim de teşkilat olarak görevimiz sahada milletimizle iç içe olmak. Seçimi ilkelerimize bağlı kalarak gerçekleştireceğiz. Rabbim inşallah bize 14 Mayıs akşamı zaferi nasip edecek. Biz buna inanıyoruz. Sandık sonuçta her şeyin belirleyicisi. Burada da halkımızın iradesi galip gelecek. Biz inanıyoruz ki 14 Mayıs’ta da halkımızın teveccühü 2002’den buyana olduğu gibi Recep Tayyip Erdoğan’dan yana olacak” değerlendirmesinde bulundu.