Arslan, engelli ve aileleriyle buluştu

Barın Valisi Nurtaç Arslan, Bartın Otizmli ve Engelliler Destek Eğitim Dayanışma Spor Kulübü Derneği (BOEDDER-SK) yapılan 'Sağlıklı Yaşam Kampı'nda engelliler ve aileleriyle kahvaltıda bir araya geldi.

Arslan, engelli ve aileleriyle buluştu

Barın Valisi Nurtaç Arslan, Bartın Otizmli ve Engelliler Destek Eğitim Dayanışma Spor Kulübü Derneği (BOEDDER-SK) yapılan  "Sağlıklı Yaşam Kampı"nda  engelliler ve aileleriyle kahvaltıda bir araya geldi.  İnkumu Özel İdare Tesislerinde kahvaltıda  engelliler ve aileleriyle bir süre sohbet ederek yakından ilgilenen Vali Arslan, “Şu an burada beraber olduğumuz evlatlarımız bizim için çok kıymetli. Onların sosyal hayata adapte olmalarını sağlamak bizlerin en önemli sorumlulukları arasındadır. Bu vesileyle özel çocuklarımızın kıymetli ailelerine göstermiş oldukları özveri ve fedakârlıklardan dolayı minnet duyduğumuzu ifade ediyor, bu programın düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Tarımköy konutlarında son durum

Nurtaç Arslan aynı zamanda Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Şarköy Gürgenlik mevkiinde yapımı tamamlanan Tarımköy konutlarında incelemelerde bulunarak son durumu hakkında yetkililerden bilgi aldı.