Arslan, Emniyet Teşkilatını kutladı

Bartın Valisi Nurtaç Arslan bir mesaj yayınlayarak 10 Nisan Türk Polis Teşkilatının 178. Kuruluş yılını kutladı.

Arslan, Emniyet Teşkilatını kutladı

Bartın Valisi Nurtaç Arslan bir mesaj yayınlayarak 10 Nisan Türk Polis Teşkilatının 178. Kuruluş yılını kutladı. Vali Arslan mesajında şunları söyledi:

“10 Nisan 1845 tarihinden bugüne kadar şartlar ne olursa olsun üstlenmiş olduğu sorumluluk bilinciyle toplumun huzur, can ve mal güvenliğinin sağlanması, kanun hâkimiyetinin ve devlet otoritesinin tesisi gibi birçok hayati görevi layıkıyla 7/24 yerine getiren, desteğini halktan gücünü kanunlardan alan Türk Polis Teşkilatının 178. kuruluş yıl dönümünü kutlamanın mutluluğu içerisindeyiz. Her alanda çağın ihtiyaçlarına uygun olarak kendini yenileyen ve geliştiren, suçu önlemeye yönelik yaptığı çalışmalarla örnek gösterilen Türk Polis Teşkilatı, yüksek vazife bilinci içerisinde çalışmalarını sürdürmekte, güvenlik hizmetlerinin yanı sıra üstlendiği sosyal sorumluluk projeleri ile de eğitimden spora birçok alanda farkındalık oluşturmaya çalışmaktadır.

“İnancımız tamdır”

Türk Polisinin, dün olduğu gibi bundan sonra da her türlü zorluğun üstesinden geleceğine, ülkemizin ve vatandaşlarımızın huzuru ve esenliği için var gücüyle çalışacağına olan inancımız tamdır.Bu duygu ve düşüncelerle Türk Polis Teşkilatımızın 178. kuruluş yıl dönümünü kutluyor, vatan için canlarını feda etmiş şehit polislerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyor, görevleri başında bulunan polislerimize sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum.”