Arslan, Dünya Kadınlar Gününü kutladı

Bartın Valisi Nurtaç Arslan bir mesaj yayınlayarak 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı. Vali Arslan mesajında 'Emekleri, sevgi dolu yürekleri ve fedakarlıklarıyla hayatımızı güzelleştiren huzurlu, mutlu ve sağlıklı toplumların kaynağı tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü en içten duygularımla kutluyorum' dedi.

Arslan, Dünya Kadınlar Gününü kutladı

Bartın Valisi Nurtaç Arslan bir mesaj yayınlayarak 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı. Vali Arslan mesajında şunları söyledi:

“Tarihimizin en eski dönemlerinden günümüze kadar var olma mücadelemizin ve medeniyet yolculuğumuzun en büyük destekçisi; aile kurumunun temel taşı, değerlerimizin temsilcisi, taşıyıcısı ve koruyucusu olan kadınlarımız, iş hayatındaki başarıları kadar yetiştirdikleri nesillerle de geleceğimizin şekillenmesine herkesten daha çok katkı sunmakta; eğitim, bilim, kültür, sanat, siyaset, ekonomi ve spor gibi her alanda büyük başarılara imza atmaktadırlar.

 8 Mart, kadınlarımızın kültürel, sosyal, siyasal ve ekonomik haklarını daha etkin kullanmalarının sağlanması, karşılaştıkları sorunların gündeme getirilip çözüm yollarının ortaya konması bakımından anlamlı bir gündür. Kadınlarımızın hayatın bütün alanlarına daha fazla ve etkin bir şekilde katılmalarına imkân sağlayacak şartları hazırlamak, cinsiyetleri nedeniyle maruz kaldıkları her türlü ayrımcılığa karşı mücadele etmek ve kadınlara yönelik şiddete duyarsız kalmayarak karşısında durmak hepimizin en temel ve ortak sorumluluğudur.

Bu duygu ve düşüncelerle, aziz şehitlerimiz ve kahraman gazilerimizin anneleri ile eşleri başta olmak üzere tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyor, yüreklerindeki sevgi ve şefkati hiçbir karşılık beklemeden veren kadınlarımıza mutlu, huzurlu ve sağlıklı günler diliyorum.”