Arslan'dan yeni yıl öncesi son denetlemeler

Bartın İl Emniyet Müdürlüğü ile İl Özel İdaresini denetleyen Vali Nurtaç Arslan, İl Milli Eğitim Müdürü Ramazan Taşçı'yla da birlikte Akağaç Yukarı İlkokulu ve Yanaz İlkokulunu da ziyaret etti. Vali Arslan ayrıca 2023 ASES U15 Salon Türkiye Şampiyonasında üçüncü olan Zeynep Alya Şahin'i de makamında tebrik etti.

Arslan'dan yeni yıl öncesi son denetlemeler

Bartın Valisi Nurtaç Arslan, İl Emniyet Müdürlüğü ile İl Özel İdaresini denetledi. İlk olarak Emniyet Müdürlüğünü ziyaret eden Vali Arslan, Şeref Defterini imzaladıktan sonra İl Emniyet Müdürü Ünsal Hayal’den sorumluluk sahalarında alınan güvenlik tedbirleri, genel asayiş durumu, icra edilen faaliyetler ile personel durumu hakkında bilgi alarak görevi başında bulunan personele kolaylıklar diledi. Ardından İl Özel İdaresini ziyaret ederek birimleri dolaşan ve personele iyi çalışmalar temennisinde bulunan Arslan, kurum tarafından yürütülen hizmetler, devam eden çalışma ve projelerle ilgili İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Yunus Alışkan’dan brifing aldı.

Öğrencilerle yeni yıl öncesi son sohbet

Nurtaç Arslan, İl Milli Eğitim Müdürü Ramazan Taşçı’yla da birlikte Akağaç Yukarı İlkokulu ve Yanaz İlkokulunu da ziyaret etti. Okullarımızı ziyaretlerinde sınıfları gezerek öğrencilerle sohbet eden  Arslan, okulların eğitim durumu ve ihtiyaçları hakkında bilgi aldı.

Türkiye üçüncüsünü tebrik etti

Arslan ayrıca 2023 ASES U15 Salon Türkiye Şampiyonasında üçüncü olan Zeynep Alya Şahin'i de makamında tebrik etti. Türkiye Okçuluk Federasyonu tarafından Antalya'da düzenlenen 2023 ASES U15 Salon Türkiye Şampiyonasında 9-10 yaş klasik yay bayanlar kategorisinde Türkiye 3.sü olan Bartın Belediyesi Spor Kulübü sporcusu Şahin'e başarılarının devamını dileyen Arslan, kendisini yetiştiren ailesi ve antrenörüne de teşekkür etti.