Arslan'dan Ulus çıkarması

Bartın Valisi Nurtaç Arslan şehir merkezinin yanı sıra beldelerde ve ilçelerde de saha ziyaretlerini sürdürüyor. Vali Arslan bu kapsamda Ulus İlçesini ziyaret etti. Ulus Kaymakamlığı başta olmak üzere ilçedeki kamu kurumları ve fabrikaları da gezen Nurtaç Arslan şehit Erkan Yalçın'ın ailesiyle de bir araya geldi.

Arslan'dan Ulus çıkarması

Bartın Valisi Nurtaç Arslan şehir merkezinin yanı sıra beldelerde ve ilçelerde de saha ziyaretlerini sürdürüyor. Vali Arslan bu kapsamda Ulus İlçesini ziyaret etti. İlk olarak Ulus Kaymakamlığını ziyaret eden Arslan, ilçeye yeni atanan Kaymakam Fırat Kadiroğlu’na hayırlı olsun temennisinde bulunarak görevinde başarılar diledi. Arslan daha sonra ilçedeki İlçe Emniyet Amirliği ile İlçe Jandarma Komutanlığını da ziyaret ederek ilçedeki genel asayiş uygulamaları hakkında bilgi aldı.

 İlçedeki mobilya fabrikasını gezdi

Ulus’taki vatandaşlarla ve esnafla da sohbet eden Nurtaç Arslan, aynı zamanda ilçede faaliyet gösteren Ulusan Mobilya Sandalye Fabrikasını da gezdi. Fabrika sahibi Sabri Altınkul’dan üretim ve fabrika hakkında bilgi alan Arslan Bartın istihdamına ve ekonomisine sağladıkları katkı nedeniyle Altınkul’a  teşekkür etti.

Şehit ailesine ziyaret

Nurtaç Arslan, Ulus temaslarına Şehit Erkan Yalçın’ın Samat Mahallesinde  yaşayan ailesini ziyaret ederek son verdi. Şehit ailesiyle bir süre sohbet eden Arslan, vatan toprakları üzerinde huzur ve güvenin temini için canlarını feda eden aziz şehitlerimizin hiçbir zaman unutulmayacağını belirtti.